Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Smeru budú robiť kampaň Marcin a Kraus

Kraus a Marcin budú od soboty zabávať Ficových priaznivcov.
Kraus a Marcin budú od soboty zabávať Ficových priaznivcov.

BRATISLAVA - Tak tomuto sa povie dobrý úlovok. Smeráci tentoraz trafili do čierneho a počas predvolebnej kampane im budú robiť „krovie“ známi herci a zabávači Peter Marcin a Andy Kraus. Z ich úst sa predvolebné sľuby počúvajú predsa len trochu príjemnejšie. Marcin tvrdí, že v strane majú veľa kamarátov. Podľa neho je dnes iná doba a spájanie s politikou im vraj neuškodí. No, hádam sa trochu z ich zmyslu pre humor nalepí aj na šéfa Smeru Fica.

Kým Rusko a jeho partia z ANO svojho času stavili na zabávačov z Markízy, Fico sa rozhodol využiť vtipné bonmoty „uragánistov“ Marcina a Krausa. „Andy Kraus a Peter Marcin budú svojimi vystúpeniami podporovať stranu SMER-sociálna demokracia, pretože sú nielen naši sympatizanti, ale aj priatelia niektorých našich predstaviteľov,“ uviedla hovorkyňa Smeru Silvia Glen dová.

Priateľstvo ako hlavný dôvod svojho rozhodnutia uviedol aj Peter Marcin. „V strane máme veľa kamarátov. Sú tam naši spolužiaci, je to taký náš ročník,“ povedal. Na otázku, či si nemyslí, že by im spájanie s politickou stranou mohlo uškodiť, reagoval: „Môžem vystupovať s kým chcem, robím si len svoju prácu. Dnes už nie je spoločnosť taká polarizovaná. Ja idem predsa len zabávať ľudí.“ O honoráre za odvedenú zábavu nechcel hovoriť a odbil nás slovami, že na túto tému sa nebude rozprávať.

V Smere, naopak, boli zhovorčivejší. „Strana SMER-sociálna demokracia im bude hradiť iba náklady spojené s dopravou a ubytovaním,“ povedala Glendová. Takže zábava zadarmo, to je fakt výhodný kšeft! Už od tejto soboty sa teda smeráci rozbehnú po Slovensku a začne kolotoč stretávania sa s občanmi a predvolebného sľubovania. A na záver stretnutí na každého dobrého poslucháča čaká program s názvom Uragán zábavy a politiky. Kým hlavné slovo budú mať dvaja zabávači, svoj priestor na „robenie humoru“ dostanú aj Fico, Kaliňák a iní smeráci. No ostáva len dúfať, že do soboty si pripravia nejaké tie vtipné príhody.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu