Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pohreb motorkára: Plakali aj tvrdí chlapi!

Do krematória sa s Goldym prišli rozlúčiť desiatky motorkárov. Zobraziť galériu (2)
Do krematória sa s Goldym prišli rozlúčiť desiatky motorkárov.

LAMAČ - Žiaľ a slzy včera naplnili bratislavské krematórium. Na poslednú „jazdu“ prišli šéfa klubu motorkárov Predators Ladislava G.(†28), prezývaného Goldy, odprevadiť okrem najbližších aj desiatky motorkárov z viacerých slovenských klubov. Pred smútočným obradom išli rozlúčkovú jazdu krížom cez Bratislavu.

Na poslednej rozlúčke hral a rocková klasika a myšlienky všetkých boli upriamené na spoločné chvíle a nezmyselnosť tejto smrti. Slzy neudržali ani tí najtvrdší chlapi, veď odišiel jeden z nich. „Bola to zbytočná smrť z rozhodnutia niekoho iného,“ vyjadril sa tichým hlasom motorkár Paľo. „Bude nám chýbať. Je to ešte veľmi čerstvé, ťažko sa mi rozpráva. Ešte dlho sa s nami mohol voziť. Škoda každého života , navyše takého mladého,“ doplnil so slzou v kútiku oka kamarát Ivan.

Na poslednú jazdu do neba odišiel Goldy na svojej motorke. Mal ju pristavenú a naštartovanú v smútočnej sieni. K zbytočnej smrti mladého motorkára došlo po nezmyselnej bitke minulý týždeň v nedeľu. Pri oslave v obľúbenom podniku v Rači sa odohrala dráma, ktorá sa začala klasickou hádkou. Po incidente ostal na zemi ležať nehybný Goldy. Jeho kamarát Jaroslav K. (34) skončil s vážnymi zraneniami v nemocnici. Obvinený zo zabitia motorkára je Roman T. (36) z Podunajských Biskupíc.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu