Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nadácia Pontis už šiestykrát udelí ceny Via Bona Slovakia za filantropiu

BRATISLAVA - Nadácia Pontis už šiestykrát udelí ceny Via Bona Slovakia za filantropiu. Ocenenie je poďakovaním a verejným uznaním firmám a podnikateľom, podporujúcim verejnoprospešné aktivity, ktorých cieľom je rozvoj komunity, vzdelávanie, ochrana ľudských práv, životného prostredia, zdravia, sociálna pomoc, ochrana kultúrnych pamiatok a tradícií.

Nadácia Pontis ocenenie udelí na základe rozhodnutia nezávislej hodnotiacej komisie. Nominačné hárky pre jednotlivé kategórie je potrebné zaslať do 13. apríla 2006. Všetky informácie nájdete na viabona.sk.

Ceny sa budú odovzdávať v kategórii Cena za dlhodobé partnerstvo, Cena za verejnoprospešnú činnosť v regióne a Cena za odvahu podporiť inovatívny projekt. Nominácie môžu zasielať firmy, podnikatelia, mimovládne organizácie, ale aj iné inštitúcie a jednotlivci. Firmy a podnikatelia, ktorí uplatňujú strategický prístup v oblasti firemnej filantropie a spoločenskej zodpovednosti podnikania sa môžu nominovať aj na jednu z dvoch Hlavných cien. Samostatné čestné uznanie udelí Nadácia Pontis v spolupráci so Slovenským syndikátom novinárov žurnalistovi alebo médiu za mediálny prínos k rozvoju firemnej filantropie a spoločenskej zodpovednosti firiem na Slovensku.

Žurnalisti, médiá a redakcie môžu zasielať svoje nominácie do 19. apríla 2006. Slávnostné vyhlásenie víťazov a udeľovanie cien sa uskutoční 25. mája 2006 v priestoroch bratislavskej Design Factory.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu