Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dušan (34) pohrýzol do líca dojča!

Monika P. (32): „Romanko mal odtlačky zubov na líci a pohryzenú peru.“
Monika P. (32): „Romanko mal odtlačky zubov na líci a pohryzenú peru.“

BRATISLAVA - Otrasné! Podľa policajného vyšetrovateľa Dušan B. (34) pohrýzol 4-mesačného Romanka do líca a pery! Matka dojčaťa tvrdí, že jej priateľ dieťaťu ublížil, keď ho strážil na ulici. Podobný prípad polícia vyšetrovala pred štyrmi rokmi pri Fiľakove.

Dráma sa odohrala, keď Monika P. (32) Romanka zverila priateľovi Dušanovi B. z Trnavy. „Som rozvedená. Starám sa sama o troch synov a všetko je pre mňa drahé. Preto som išla do Vrbového kúpiť oblečenie. Priateľ, ktorý určitý čas so mnou a s mojím strýkom býval, strážil Romanka. Vtedy ho pohrýzol na pravé líce a hornú peru! Keď som sa priateľa opýtala, prečo to urobil, povedal, že z lásky.

Keď Romanka lekári ošetrovali kvôli inému zraneniu, vyšlo najavo, že má na brušku modriny,“ dodala Monika, ktorá donedávna bývala so svojím strýkom Karolom K. (52) v staršom dome v Lančári, bez vhodného sociálneho zariadenia. Moniku P. aj so synmi umiestnili v sociálnej ubytovni v Piešťanoch. „Dušan B. je obvinený z týrania blízkej a zverenej osoby. Je vyšetrovaný na slobode. Ak sa jeho vina potvrdí na súde, hrozí mu trest až osem rokov,“ informovala Martina Kredátusová z trnavskej polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu