Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pohreb bratislavskej motorkárky: So Zuzanou sa lúčili na silných strojoch

Na spomienkovú jazdu vyrazilo do bratislavských ulíc 58 motorkárov na silných strojoch. Zobraziť galériu (3)
Na spomienkovú jazdu vyrazilo do bratislavských ulíc 58 motorkárov na silných strojoch.

BRATISLAVA - Najmenej dvesto smútiacich sa prišlo rozlúčiť s tragicky zosnulou motorkárkou Zuzanou Jursíkovou († 26). Rozlúčkovému obradu na Ružinovskom cintoríne predchádzala spomienková jazda asi šesťdesiatich motorkárov naprieč mestom.

Sue X, ako ju prezývali motorkári, tragicky zahynula pri nehode na silnom stroji v Londýne. „Bola anjelom a úžasným človekom. Motorky milovala a vieme, čo pre ňu znamenali. Spomienkovou jazdou sme si uctili jej pamiatku,“ povedal zarmútený kamarát a motorkár Dragoljub Nikačevič. Na poslednej rozlúčke padali slzy smútku. Srdce sťahovalo od žiaľu nad stratou blízkeho človeka. So Zuzanou sa prišlo rozlúčiť približne dvesto blízkych, priateľov, kolegov a známych. Podľa slov kňaza odišla juniorská reprezentantka v hádzanej a vyštudovaná ekonómka do Londýna so svojím priateľom Danielom, tiež motorkárom. Po ceste sa zasnúbili.

V Anglicku študovala na jazykovej škole a po večeroch si privyrábala rozvozom pizze na motorke. „Popoludní 20. júla sa na jednej zo svetelných križovatiek zrazila s odbočujúcim kamiónom. Pri nehode utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. K domu, v ktorom s Danielom bývala, jej chýbalo prejsť sotva päťsto metrov,“ spomínajú na Zuzanu Jursíkovú v denníku Šport.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu