Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúca autoerotika: S pumpou na penise narazil do autobusu

Vodič auta sa dostatočne nevenoval riadeniu a spôsobil nehodu.
Vodič auta sa dostatočne nevenoval riadeniu a spôsobil nehodu.

LEVICE - Autoerotika do slova a do písmena! S vákuovou pumpou na penise našli v Leviciach vodiča (42) citroënu, ktorý spôsobil dopravnú nehodu. Pri riadení auta sa totiž zjavne venoval erotickým praktikám. Na križovatke narazil do autobusu, ktorému nedal prednosť a zranil sa. Policajti nad prípadom krútia hlavami.

Podľa polície sa nehoda stala na Štefánikovej ulici v Leviciach v stredu desať minút po pol siedmej večer. "Vodič citroënu na križovatke s hlavnou cestou nerešpektoval značku daj prednosť v jazde a vošiel do nej, keď tade prechádzal autobus," informoval Peter Polák z levickej polície. Šofér auta už zrážke nedokázal zabrániť a autobus vzápätí vrazil aj do dopravnej značky.

"Pretože po nehode vodič citroënu ostal nehybne ležať v aute, okoloidúci a cestujúca z autobusu k nemu pristúpili, aby mu pomohli," dodal Polák. Šokovaní ľudia však zistili, že šofér je od pása nadol vyzlečený a na penise má nasadenú vákuovú pumpu... Previezli ho na ošetrenie do nemocnice, kde mu odobrali krv, aby zistili, či pred jazdou nepil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu