Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pri hre so vzduchovkou trafili trojročnú Karin

Malá Karin (3) sa viezla na kolobežke, keď ju do ucha zasiahol náboj zo vzduchovky.
Malá Karin (3) sa viezla na kolobežke, keď ju do ucha zasiahol náboj zo vzduchovky.

TRENČÍN - Hra so vzduchovkou sa mohla skončiť tragédiou! Keď si deti jednej z rodín v Trenčíne krátili voľné chvíle strieľaním do terča, jeden z brokov zasiahol malé dievčatko. Karin (3), ktorá sa v tom čase kolobežkovala na ulici, len bezvládne spadla na zem a rozplakala sa. Brok jej ostal v ušku.

Všetko sa zbehlo rýchlo a nečakane blízko rodinného domu, kde malá Karin býva. „Dcérka náhle pocítila bolesť a spadla na zem. Hrozne plakala, a tak som sa bežal pozrieť, čo sa deje. Vzal som ju domov, sťažovala sa na bolesť pri uchu. Objavili sme v ňom brok zo vzduchovky,“ vraví otec Patrik (31). S dievčatkom rýchlo bežala do nemocnice jej mama. „Lekári povedali, že to nie je až také zlé, a brok jej vybrali,“ hovorí mama Miriam (29), ktorá je vďačná, že sa nič horšie nestalo. Rodina najskôr netušila, ako sa dievčatku náboj do uška dostal. „Náhodný okoloidúci nám povedal, že vedľa vo dvore sa hrajú deti so vzduchovkou. A tak sme zavolali políciu,“ dodáva nešťastný otec Patrik. Na susednom dvore si krátili deň deti so zbraňou.

„Vo dvore majú z papiera urobený terč a do toho strieľajú. Je nám veľmi ľúto, čo sa stalo. Už im takúto zábavu nikdy nedovolíme,“ povedal dedko strieľajúcich detí Milan Chrastina (72). Polícia prípad vyšetruje. „Zisťujeme, ako sa to mohlo stať. Začalo sa trestné stíhanie pre ublíženie,“ informovala trenčianska policajná hovorkyňa Lenka Bušová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu