Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Všetkých poslal k psychológovi!

Medzevským poľovníkom (zľava) Ervínovi Sedlákovi, Otovi Grolmusovi a Walterovi Schürgerovi sa nepozdáva postup lekára pri vydávaní posudkov o ich zdravotnom stave. Zobraziť galériu (2)
Medzevským poľovníkom (zľava) Ervínovi Sedlákovi, Otovi Grolmusovi a Walterovi Schürgerovi sa nepozdáva postup lekára pri vydávaní posudkov o ich zdravotnom stave.

MEDZEV - Poľovníci z Medzeva sú nahnevaní na miestneho lekára. Zdráhal sa vydať im potvrdenia o spôsobilosti nosiť zbraň. Poľovníci poukazujú na jeho zvláštny výklad vyhlášky a tvrdia, že ich zbytočne šikanoval. Potvrdenia síce získali u iných lekárov, no mnohých čakal nepríjemný výsluch na polícii. Osočený lekár sa cíti v práve a polemiku s poľovníkmi uvítal.

"Doktor Gajdoš by svojich dlhoročných pacientov mal poznať. Nie je čudné, keď pošle na vyšetrenie k psychológovi všetkých poľovníkov? Azda sme všetci narušení?“ pýta sa Ervín Sedlák (50) z Vyšného Medzeva. Podľa neho si miestny lekár urobil z potvrdení biznis a pacientov zbytočne šikanoval. „Na moju otázku, prečo je nevyhnutná ďalšia prehliadka, keď som v poriadku, odvetil, že ju musí podľa zákona absolvovať každý,“ doplnil Sedlák, ktorý po tejto skúsenosti vymenil doktora a bez problémov môže naďalej nosiť zbraň. Ďalší poľovník Oto Grolmus (67) mal po výmene lekára veľké nepríjemnosti: „Lekár polícii oznámil, že vyše 80 ľudí nie je schopných vlastniť zbraň. Samotní policajti sa pýtali prečo. Doktora Gajdoša sme totiž vôbec neobišli. Potvrdenia sme potom získali v iných ambulanciách."

Všetkých poslal k psychológovi!
Zobraziť galériu (2)
Medzevský lekár Ondrej Gajdoš poľovníkom oponuje: „Reči o mojom biznise s potvrdeniami sú na pousmiatie. Držal som sa stále platnej vyhlášky 252. Ako všeobecný lekár totiž v prípade pochybností o zdravotnom stave môžem pacientov poslať na psychologické i ďalšie odborné vyšetrenia. Tieto potvrdenia sú vážnym posudkom, lebo zbraň nemôže nosiť každý.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu