Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hreha nezvládol motorku a zranil sa

Hreha sa zranil na motorke a bude niekoľko dní práce neschopný
Hreha sa zranil na motorke a bude niekoľko dní práce neschopný

BRATISLAVA - Prežil peklo! Riaditeľ verejnoprávnej televízie Radim Hreha (53) včera popoludní havaroval na motorke! Nezvládol jazdu na pretekárskom okruhu a s vážnymi zraneniami skončil vo Fakultnej nemocnici Brno. Šéfa estévečky ešte večer operovali, jeho stav je našťastie stabilizovaný.

O Radima Hrehu sa starali lekári z úrazovej chirurgie. „Utrpel vážne zranenia, zostáva v našej starostlivosti,“ povedala hovorkyňa nemocnice v Brne-Bohuniciach Anna Nesvadbová. Odmietla však prezradiť ďalšie podrobnosti. Podľa informácií Nového Času si pri páde zlomil nohu.

K nehode došlo na známom Masarykovom okruhu pri Brne. Riaditeľ sa vybral do Čiech, kde dlho pôsobil, na dovolenku. Neodolal pritom ponuke jedného z výrobcov cestných motoriek a rozhodol sa zajazdiť si na jeho reklamnom dni. Jeden z úsekov trate však nezvládol, nasledoval hrozivý pád.

„Jeho zranenie si vyžiada niekoľkodňovú pracovnú neschopnosť,“ povedal hovorca televízie Jozef Gogola. Dodal však, že Hreha sa krátko po prevoze do nemocnice spojil aj so svojimi podriadenými v STV. Do práce sa mal z dovolenky vrátiť už dnes, plány mu prekazila včerajšia havária. Televíziu dočasne povedie jeho zástupca Roman Lipták.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu