Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z obete autonehody našli iba nohu!

Zoltán Navrátil (81): „Počul som buchnutie. Auto chlapa zrazilo na tomto mieste.“
Zoltán Navrátil (81): „Počul som buchnutie. Auto chlapa zrazilo na tomto mieste.“

KÚTNIKY - Šokujúca nehoda! Polícia pátra po tele Zoltána K. (52), ktorého zrazil neznámy šofér v Kútnikoch (okres Dunajská Streda). Neďaleko miesta drámy sa našli iba odtrhnutá ľavá noha, čiapka a časť nohavíc. Podľa oblečenia sú ľudia presvedčení, že obeťou zrážky je Zoltán K. Policajti pátrajú po tele obete a cestnom pirátovi, ktorý pravdepodobne sedel za volantom Škody Fabia.

„Bolo počuť silné buchnutie,“ povedal Zoltán Navrátil (81), ktorý býva neďaleko osudného priechodu pre chodcov. V jeho blízkosti obeť nehody prechádzala minulý piatok krátko po 21. hodine. „Auto po náraze zastavilo, ale potom prudko vyštartovalo. Ide pravdepodobne o Škodu Fabia čiernej farby,“ povedala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredátusová.

Kriminalisti prosia občanov, aby im poskytli svedectvo o podozrivej škodovke. „Auto má rozbité čelné sklo a z motora mu vytekala chladiaca kvapalina,“ dodala Kredátusová.

Po tele a aute pátrajú kriminalisti, nohu skúmajú špecialisti. Zoltán K., ktorého telo sa do včerajšieho obeda nenašlo, býval niekoľko desaťročí v rodinnom dome v Kútnikoch, ktorý je blízko miesta nehody. „Pomáhal ľuďom, kde sa dalo, a zobral, čo mu kto ponúkol. Rád sa pozeral na dno pohárika,“ povedal o ňom sused. „Z rodičovského domu odišiel po hádke s matkou pred tridsiatimi rokmi,“ spomína jeho sestra Irma (60) z Trhovej Hradskej. „Naposledy som ho videla pred jedenástimi rokmi, keď bol na jej pohrebe,“ dodala smutne sestra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu