Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ničivá víchrica v Trebišove: Strecha mu zdemolovala auto!

Odtrhnutá strecha takto zdemolovala modrý opel Trebišovčana Petra Šoltésa. Zobraziť galériu (4)
Odtrhnutá strecha takto zdemolovala modrý opel Trebišovčana Petra Šoltésa.

TREBIŠOV - Petrovi Šoltésovi (38) víchrica vážne poškodila auto. Zo svojho bytu bezradne sledoval besnenie živlu, ktorý odtrhol strechu z budovy oproti a tá po krátkom lete pristála na jeho aute. Pondelková prudká búrka v Trebišove a okolí potrhala strechy, váľala stromy, zaplavila pivnice a porozbíjala okná.

„Bola to hrôza! Počas búrky sa obloha zatiahla a besniaci dážď trval asi 15 minút. Keď sa už zdalo, že je po všetkom, odrazu začali lietať strechy,“ povedal nám Peter Šoltés, ktorý mal tú smolu, že mu živel zdemoloval pred domom zaparkované auto. „Spadla naň odtrhnutá strecha, ktorá najprv narazila do bytovky oproti, kde porozbíjala okná, a potom pristála na parkovisku. Na mojom aute mám preliačenú strechu, odtrhnuté zrkadlo a poškriabanú celú ľavú stranu,“ uviedol Trebišovčan, podľa ktorého trvala víchrica spojená s búrkou dosť krátko.

„Nebolo veľa vidieť, lebo obloha sa zatiahla až dosiva. Každý sa v tej chvíli skryl, kde sa dalo. Všetko trvalo len pár minút. Potom bol opäť krásny slnečný deň,“ uviedol Šoltés. Pondelková prírodná katastrofa zničila aj náhrobky na cintoríne, pováľala stromy, zaplavila pivnice a porozbíjala okná. Jej následky budú odstraňovať ešte niekoľko dní. Výška škôd však určite presiahne šesť miliónov korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu