Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Veterná smršť v meste stále „straší“!

Popadané stromy a konáre ležia už takmer dva týždne aj na chodníkoch Zobraziť galériu (2)
Popadané stromy a konáre ležia už takmer dva týždne aj na chodníkoch

BRATISLAVA - Čo tí naši zodpovední spia? Túto otázku si kladú Bratislavčania, ktorých prekvapilo, že následky veternej smršte - ktorá sa prehnala hlavným mestom pred takmer dvomi týždňami - ešte stále nie sú odstránené.

Pri okrajoch viacerých chodníkov boli včera ráno nielen konáre, ale aj zvyšky veľkých stromov. Oslovili sme príslušné miestne úrady s otázkou, ako problémy padnutých stromov riešia. Ponecháme na vás, aby ste si názor o práci samosprávy urobili sami.

RUŽINOV - 8.20 hod., 3. júl 2007

„Upozorníme úrad,“ povedal mestský policajt. Robil záznam o konároch, ktoré zostali na chodníkoch v Ružovej doline. Hovorca miestneho úradu Maroš Smolec nás informoval, že po upozornení požiadali dodávateľa o ich odstránenie. O 18.00 hod. tam bola situácia nezmenená.

Veterná smršť v meste
Zobraziť galériu (2)

RAČA - 10.25 hod., 3. júl 2007

„Nechápem, prečo zvyšky stromu neodpracú,“ čudovala sa Anna Heglasová (27), ktorú sme zastihli na Dopravnej ulici s dcérkou Anetkou (1,5). „Kalamitu sme zvládli. Na spadnutý strom sme upozornili cestné hospodárstvo a včera sme im to zopakovali,“ uviedla Slávka Jurkovičová z odd. životného prostredia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu