Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Švajčiarsky denník Berner Zeitung tvrdí: Poslanec Rydlo je podvodník!

Národniar Rydlo žil v minulosti vo Švajčiarsku. Tam však nemá práve najlepšiu povesť.
Národniar Rydlo žil v minulosti vo Švajčiarsku. Tam však nemá práve najlepšiu povesť.

BRATISLAVA - Národniara Jozefa Rydla rozoberajú švajčiarske noviny. Podľa Berner Zeitung sa po emigrácii z bývalého Československa dopustil viacerých prešľapov na hranici zákona.

V denníku sa uvádza, že má mať na krku aj údajný pokus o vraždu exmanželky a vlastných detí. Tiež vraj pochybne prišiel k profesorskému titulu, či kradol cenné originály z národnej knižnice. Tento skutok sa však premlčal. Ostatných obvinení ho súdy zbavili.

Poslanec Rydlo kauzu pripisuje ohováraniu svojej bývalej manželky Michele Rydlovej-Poncikovej, na ktorú sa odvoláva aj švajčiarsky denník. „Týka sa to môjho súkromného života a rozvodu, ktorý trval 12 rokov. Už viem, odkiaľ vietor fúka,“ reagoval Jozef Rydlo. V denníku ho tiež označujú za „hochštaplera a ultranacionalistu, ktorý poberá švajčiarsky invalidný dôchodok“.

„Nepoznám jeho predchádzajúci život, ale poznám jeho súčasnú manželku a dcéru. Majú veľmi pekný vzťah. Toto mi pripadá trochu scestné,“ zastala sa ho podpredsedníčka SNS Anna Belousovová. Podľa našich informácií Rydlova nová manželka je oveľa mladšia ako predchádzajúca. Podľa exmanželky mal poslanec svoje maloleté deti obdarúvať perverznými darčekmi so sexuálnym podtónom.

Švajčiari spochybňujú aj jeho profesorský titul. Udelila mu ho spoločnosť, ktorú sám založil. On oficiálne používa titul Dr.,“ pokračovala Belousovová. Na stránke NR SR si však uvádza oba tituly - prof. aj Dr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu