Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tyranovi, ktorý ubil psa, hrozia bitkou

Miroslav (20) podľa polície ešte v júni kovovou tyčou dobil psa na smrť.
Miroslav (20) podľa polície ešte v júni kovovou tyčou dobil psa na smrť. (Zdroj: Bleskovky.sk)

RABČA - Brutálne týranie a smrť nemeckého ovčiaka v oravskej dedinke Rabča pobúrilo nielen Slovákov.

Na obecný úrad v týchto dňoch prichádzajú výhražné e-maily, dokonca aj zo zahraničia. Podľa jedného z nich sa skupinka českých mladíkov vraj chystá na Oravu tyrana zmlátiť.

Činom Miroslava (20), ktorý mal za poľnohospodárskym družstvom v Rabči na smrť ubiť vlčiaka, nie je pobúrená len dedina, ale celé Slovensko i Česko. Na Obecný úrad v Rabči chodia e-maily, ktorých pisatelia sa Miroslavovi a jeho rodine vyhrážajú. Búrlivá diskusia sa strhla aj na internete.

„Výhražné e-maily prichádzajú najmä z Českej republiky. Dal som ich Miroslavovej rodine. Mám obavy, aby v našej obci nedošlo k lynčovaniu,“ povedal starosta Rabče Dušan Ratica. Autor jedného e-mailu dokonca žiada obecný úrad o meno a adresu chlapca.

„Chcem vidieť muža, ktorý to spravil, aby som si to s ním vybavil! Toto nie normálne, toto je vražda a určite to tak nenechám,“ píše sa v elektronickej pošte. Miroslav (20) podľa polície ešte v júni kovovou tyčou dobil psa na smrť. Spolu s kumpánmi celý čin nakrútili na video. To sa potom objavilo na internete. Miroslav je obvinený z týrania zvieraťa, hrozí mu ročné väzenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu