Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zneužívala vlastné dieťa?

Andrea S. tvrdí, že je nevinná a šialené obvinenia sú pomstou zo strany jej  exmanžela.
Andrea S. tvrdí, že je nevinná a šialené obvinenia sú pomstou zo strany jej exmanžela. (Zdroj: Nový Čas)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Nechutný prípad riešia na Okresnom súde v Novom Meste nad Váhom. Podľa obžaloby matka Dominiky (7) Andrea S. s druhom Alešom K. dievčatko sexuálne zneužívali. Obvinení však tvrdia, že všetko si vymyslel Dominikin otec Dušan L., aby dcéru získal.

Podľa obžaloby mala matka a jej druh na vtedy štvorročnom dieťati vykonávať praktiky, pri ktorých asistoval vibrátor. „Prečo u nás nevykonali domovú prehliadku a vibrátor nehľadali? Nikdy sme totiž žiadny nemali,“ povedal Aleš K. „Môj exmanžel sa mi takto mstí. Vyhrážal sa mi, že ak sa s ním rozvediem, dieťa mi vezme a už ho nikdy neuvidím,“ tvrdí Andrea S.

Podľa obhajcu obvinených Jána Kanabu je zaujímavé, že s obvineniami vyrukoval Dušan L. až potom, keď bolo dieťa zverené do starostlivosti matky. „Je to chorý výmysel. Vo svojej 33-ročnej praxi som sa s niečím takýmto nestretol!“ dodal advokát. Prokurátor žiada predvolať šiestich svedkov.

Obhajoba požaduje spraviť u Dominikinho otca, ktorý je podľa obvinených narkoman, test na prítomnosť tvrdých drog. Dominiku chce poslať na gynekologické vyšetrenie.

Aj keď obvinení tvrdia, že všetko sú výmysly, prokurátor stojí za tým, čo je písané v obžalobe. „Skutočne sa to stalo,“ povedal. Proti obvineným svedčí aj posudok psychológa, podľa ktorého bolo dievčatko zneužívané. Hlavné pojednávanie bude 11. decembra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu