Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Lyžuje sa aj na Martinských holiach

MARTIN – Lyžovačka sa konečne začala! Už tento víkend, po mnohých prieťahoch, otvorili lyžiarsku sezónu aj na Martinských holiach. Prekvapením pre milovníkov zimných športov a radovánok je, že tento víkend budú polovičné ceny za skipasy.

Sneh prišiel tento rok skôr, z čoho majú radosť najmä lyžiarske strediská. Vo väčšine z nich prebiehajú intenzívne prípravy na otvorenie sezóny. V októbri sa uskutočnila čiastočná oprava prístupovej cesty do strediska Martinské hole. Hrozilo, že ak sa cesta neopraví, lyžovať sa nebude. „Podmienky na lyžovanie sú výborné.

 Na holiach je momentálne 50 cm prírodného snehu, vôbec sa nemuselo umelo zasnežovať. Pre lyžiarov chystáme výrazné zľavy,“ povedala Jana Slotová z lyžiarskeho strediska Martinských holí. Už tento víkend si lyžiari kúpia skipasy s 50-percentnou zľavou. V otvárací deň stredisko ponúkne zadarmo i rôzne atrakcie a súťaže pre deti i dospelých.

Program vyvrcholí veľkolepým ohňostrojom. Snowland vo Valči tento víkend nechystá otvorenie, aj keď bolo plánované. „Vzhľadom na to, že sa oteplilo, sezónu tento víkend neotvoríme,“ uviedla Zuzana Jusková zo Snowlandu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu