Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z ministra Kaliňáka je televízna hviezda

Nedeľa 9. 12. 2007 11.17 hod.: Kaliňák ako hosť v TV JOJ Zobraziť galériu (3)
Nedeľa 9. 12. 2007 11.17 hod.: Kaliňák ako hosť v TV JOJ

BRATISLAVA - Najskôr obhajoval svojho šéfa, potom zase kritizoval predchodcu vo funkcii. Z ministra vnútra Roberta Kaliňáka sa v uplynulých dňoch stala televízna hviezda. Za viac ako týždeň totiž absolvoval šesť živých vystúpení v politických diskusiách. Bol hosťom troch najsledovanejších televízií - Markízy, JOJ aj STV.

Robert Kaliňák je mladý a výrečný. A v uplynulých dňoch o tom presviedčal mimoriadne často. Tej časti národa, ktorá obľubuje diskusie politikov, robil spoločnosť v šiestich programoch. „Šliapete vodu tesne pred utopením,“ aj týmito slovami obhajoval v relácii De Facto spornú kúpu vinice Robertom Ficom. Z tej ho obvinila SDKÚ. Keďže premiér nerád chodí do televíznych duelov, zastúpil ho Kaliňák.

Bol hosťom aj vo dvoch posledných vydaniach programu Na telo. „Je to zhoda okolností. Minulý týždeň bola téma vinice pána premiéra, teraz rezort vnútra,“ povedala Novému Času moderátorka Zlatica Puškárová. Včera teda zase stihol obísť Jojku, estévečku aj Markízu. S exministrom Vladimírom Palkom sa vôbec nešetrili. Kaliňák tvrdí, že on vie pri verejných zákazkach ušetriť 30 percent objemu peňazí, ktoré potrebovalo predchádzajúce vedenie. „Kde sú tie peniaze. U vás?“ opýtal sa Palka v relácii Na telo. „Vy ste ma obvinili z korupcie?“ kontroval nahnevaný poslanec KDH.

12.13 hod.:
Z Koliby sa vybral do centra STV v Mlynskej doline
13.01 hod.:
Svoj mediálny deň zakončil v Markíze.
Z ministra Kaliňáka je
Zobraziť galériu (3)
Z ministra Kaliňáka je
Zobraziť galériu (3)

Tv diár ministra

2. decembra 2007:
O päť minút 12 - STV
Na telo - TV Markíza

4. decembra 2007:
De Facto - TV JOJ

9. decembra 2007:
Politika.sk - TV JOJ
O päť minút 12 - STV
Na telo - TV Markíza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu