Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jasov sa rozlúčil s Ivkom, jeho mama skolabovala

Ivkova mama na pohrebe skolabovala. Zobraziť galériu (2)
Ivkova mama na pohrebe skolabovala. (Zdroj: Nový Čas)

JASOV - Celý Jasov sa ponoril do zármutku! Za Ivkom Kompušom († 14) žialili jeho rodičia Lýdia (45) i František (46) a aj 11 súrodencov. Na pohrebe včera nechýbali susedia z osady a ani spolužiaci z triedy.

Príbuzní Ondreja F. (17), ktorý chlapca dobil sekerou na smrť, neprišli. Odkaz: „Spi sladko!“ pohol celým smútočným sprievodom a nenechal ani jedno oko suché. „Prečo musel zomrieť? Prečo útočil na nevinného chlapca, ktorý neurobil nič zlé?“ Tieto otázky si včera kládli najbližší príbuzní. Matka žiaľ za synom neuniesla a počas obradu skolabovala. Na pohrebe rezonovali aj volania po odplate. V osade sa po tejto tragédii totiž vystupňovalo napätie a stúpala túžba po pomste. Polícia však situáciu zvládla a k neprístojnostiam na pohrebe nedošlo.

Tragédia sa stala minulý týždeň v pondelok. Učeň Ondrej F. (17) - z tej istej obce - vyskočil z okna domu a tupou stranou sekery viackrát udrel Ivana († 14) po hlave. Zlomil mu lebku a poranil mozog. Napriek operácii sa chlapec z bezvedomia neprebral a v nedeľu zomrel. Útočníka zadržali krátko po čine ukrytého na povale. Odmietol vypovedať, za vraždu mu hrozí 10 rokov basy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu