Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otec usmrteného Jakubka: Od bolesti nedokáže rozprávať

Auto s Karimom B. za volantom usmrtilo na chodníku v Nitre päťmesačného Jakubka priamo v kočíku.
Auto s Karimom B. za volantom usmrtilo na chodníku v Nitre päťmesačného Jakubka priamo v kočíku. (Zdroj: Nový Čas)

NITRA - Žiaľ a bolesť Miroslava Sedláka úplne ochromili. Opitý vodič Karim B. mu bezohľadnou jazdou usmrtil päťmesačného synčeka Jakubka a ťažko zranil manželku Adrianu. Na nitrianskom sídlisku Klokočina vyletel vo štvrtok podvečer z cesty a na chodníku doráňal skupinu chodcov. Maličkého Jakubka zabil v kočíku.

Nešťastný Miroslav Sedlák je neustále pri manželke v nemocnici. "Ťažko sa mi o tom celom teraz hovorí, azda neskôr," povedal nám včera užialený otec. "Stále som s manželkou, bol som pri nej celú noc po nehode a dúfam, že je na tom psychicky už trocha lepšie. Hádam ten prvý šok už prekonala. Má dvakrát zlomenú panvu, ale verím, že sa z toho dostane," pomaly zo seba súkal slová Miroslav, ktorý sa sám ťažko spamätáva zo šoku. O smrti svojho milovaného synčeka nedokáže od bolesti vôbec hovoriť.

Majiteľkou auta smrti je Nitrianka Anna K., ktorá ho Karimovi B. z Ružomberka požičala. Ten má okrem päťmesačného Jakubka a jeho mamičky na svedomí aj ľahšie zranenia ďalších dvoch chodcov, ktorých autom tiež zachytil. Karimovi dychovou skúškou namerali skoro 1,5 promile alkoholu. Na vozidle a kočíku vznikla škoda za viac ako 40-tisíc korún. Nitriansky vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu