Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Takto si žil Fruni

Dnes je milionár Fruni za mrežami. Zobraziť galériu (8)
Dnes je milionár Fruni za mrežami.

KOŠICE - Fruni spolu s manželkou a dcérami si skutočne žili ako králi. Obrovský dom v lukratívnej časti Košíc mal dve kuchyne, dve obývačky, dve kúpeľne i dve spálne. Každý mal k dispozícii jedno poschodie. Manželka bývala na druhom poschodí 3-poschodového domu, Fruni na prvom.

Lepšie dni bývalého šéfa nebankovky sú už, zdá sa, za ním. Honosná vila bude onedlho slúžiť deťom z Detského domova Košická Nová Ves. Kým jeho majetok rozpredávajú, on sedí za mrežami.

Zatiaľ čo poschodie, na ktorom bývala manželka s dcérami je takmer vysťahované a nie sú tam osobné veci, na prvom poschodí, kde býval Fruni, sú takmer všetky veci, ktoré bývalý šéf nebankovky používal. V kúpeľni sú žiletky, ktorými sa holil, v kuchyni je dokonca na odkvapkávači riadu ešte tanier, pohár i príbor. Jeho obývačka je plná luxusných a drahých vecí. Izbe dominujú masívne kožené sedačky a honosný nábytok.

Na poschodí, ktoré využíval najmä Fruni, je i práčovňa a fitnes s obrovskými zrkadlami. K domu patrí i pivnica, ktorá bola v čase Fruniho najväčšej slávy pravdepodobne plná kvalitného vína. Na najvyššom poschodí je schodisko k malej kupole, kde je stále miliónový ďalekohľad. V garáži sú zas uskladnené motorky i motorová trojkolka, ktoré vo verejnej súťaži už získali noví majitelia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu