Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

50-ka šéfa parlamentu Pašku: Na veľkolepú oslavu prišiel pešo...

Hostitelia - manželia Paškovci sa vybrali na prechádzku... Zobraziť galériu (4)
Hostitelia - manželia Paškovci sa vybrali na prechádzku... (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Tak tomu sa už povie žúr! Čerstvý päťdesiatnik Pavol Paška to v košickom penzióne Golden Royal poriadne roztočil. S priateľmi oslavoval len kúsok od svojho luxusného bytu. Medzi gratulantmi bol aj jeho stranícky šéf Robert Fico. Hostí zabával herec Peter Marcin či speváci Pavol Hammel a Berco Balogh. A Nový Čas bol tiež pri tom.

Oslavovalo sa v sobotu večer. Šéf parlamentu Pavol Paška prišiel s manželkou Janou pešo. Ich luxusný byt v mestskom parku, ktorého pôvod stále nevysvetlil, bol totiž vzdialený len asi sto metrov. "Za mlada to bývalo lepšie," odpovedal na otázku, ako sa cíti v úlohe čerstvého päťdesiatnika. Prví hostia prichádzali už od 17. hodiny pred oficiálnym začiatkom. Pavlovi Paškovi prišiel zablahoželať aj premiér Robert Fico. Odišiel okolo polnoci.

Oslavu moderoval zabávač Peter Marcin. To, čo sa deje na párty, mohli sledovať na veľkoplošnom plátne. Vďaka tomu väčšine z nich určite neušlo ani vystúpenie Pavla Hammela a Berca Baloga. Na oslavu vplyvného politika sociálnej demokracie totiž prišli zaspievať aj oni dvaja.

Prasiatko a ,,prsnatá” torta
Pavol Paška na oslave očividne nešetril. Na párty nechýbal okrem hviezd šoubiznisu ani kúzelník. Okrem pečeného prasiatka čakali na prítomných bohaté švédske stoly. Pilo sa najmä tokajské víno. Hostia venovali oslávencovi obrazy, fľaše kvalitného alkoholu a množstvo kvetov. Nechýbala ani netradičná „prsnatá“ torta. Šéf parlamentu chystá podľa informácií Nového Času ešte jednu oslavu - tentoraz pre poslancov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu