Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prvého muža zavraždila, druhého bodla do pľúc!

Žene policajti namerali vyše 3 promile alkoholu. Zobraziť galériu (2)
Žene policajti namerali vyše 3 promile alkoholu. (Zdroj: TV JOJ)

BANSKÁ BYSTRICA - Opitá žena dobodala kuchynským nožom manžela! Anna R. (45) bola pritom na slobode len na podmienku. V base sedela za vraždu svojho predchádzajúceho manžela, za ktorú ju v roku 2001 odsúdili na 6 rokov. Ľubomír C. (55) mal oproti nemu šťastie - prežil a skončil v nemocnici s prepichnutými pľúcami.

Incident sa odohral v utorok večer na jednom z banskobystrických sídlisk. Manželia spolu popíjali a po vzájomnej hádke Anna zrejme v afekte zobrala kuchynský nôž a bodla ním svojho druha. Potom zavolala sestre a tá to oznámila polícii. Anne namerali v krvi viac ako 3 promile alkoholu.

„Vypila som iba šesť pív. Veď sa nič nestalo, prežil to,“ čudovala sa Anna pri zatýkaní. Natoľko však bola pod vplyvom alkoholu, že ju nemohli vypočuť ani na druhý deň. Hoci Ľubomír C. takmer zomrel, svoju manželku kryje a odmieta povedať, čo sa stalo. V súčasnosti leží na traumatologickom oddelení miestnej nemocnice a lekári na jeho žiadosť nepodávajú informácie o zdravotnom stave. Podľa našich informácií je mimo ohrozenia života.

Susedia nám prezradili, že muž prišiel nedávno o zamestnanie a dvojica rada popíjala. „Polícia vzniesla obvinenie za ublíženie na zdraví v štádiu pokusu. Páchateľke hrozí až 10 rokov väzenia,“ povedala Mária Faltániová, banskobystrická policajná hovorkyňa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu