Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Eliška prišla na svet cisárskym rezom pred kamerami!

Alexandra  kvôli  svojej útlej postave mala od lekára odporúčanie  rodiť cisárskym rezom. Zobraziť galériu (3)
Alexandra kvôli svojej útlej postave mala od lekára odporúčanie rodiť cisárskym rezom.

BRATISLAVA - Pred tromi dňami diváci na Jojke videli šokujúcu reportáž - pôrod cisárskym rezom. Nový Čas zistil, že mamičkou, ktorá sa pri pôrode dala dobrovoľne nakrútiť, je Alexandra Suchá (30) z Bratislavy.

Mladá žena, ktorá už o jedno dieťatko pred štyrmi rokmi prišla, priviedla Elišku na svet za asistencie kamier. „Toto je pre mňa to najšťastnejšie obdobie,“ tvrdí odvážna mamička...

Alexandra sa vydávala, keď mala 25 rokov a s manželom Alanom (32) sa im do roka narodilo prvé bábätko. „Tiež sa narodilo cisárskym rezom, hoci pôvodne som mala rodiť klasickým spôsobom. Ale nešlo to,“ spomína si na chvíle spred štyroch rokov mladá Bratislavčanka. Lekári jej odporučili cisársky rez preto, že je príliš útla - váži len 40 kíl. „Môj syn žil 2 mesiace,“ prezrádza Alexandra so smútkom v hlase a dodáva, že to bola súhra viacerých nešťastných okolností. „Asi to tak malo byť,“ dodáva smutne čerstvá mamička.

Napriek nešťastiu z minulosti sa však rozhodla pre druhé dieťatko a dokonca neváhala pri tomto netradičnom pôrode dať sa i nakrútiť. „Nebála som sa. Moderátorka s kameramankou boli maximálne profesionálne a skôr by som povedala, že mi dodávali guráž. Poďakovanie patrí aj doktorovi Špankovi,“ hovorí pani Suchá, ktorá sa pre nakrútenie a zverejnenie vlastného pôrodu rozhodla preto, aby dodala odvahu ostatným ženám.

„Pôrod je niečo prirodzené, za to by sa žena nemala hanbiť. Aj takto sa rodí a je to spôsob, akým prísť ku šťastiu,“ hovorí šťastná mamička, ktorá sa už vyše dvoch týždňov teší zo svojej vytúženej dcérky Elišky. „Veľmi som chcela dievčatko. S dcérkou sa budem hrávať a zabudnem na všetko zlé,“ dodáva účtovníčka z Bratislavy, ktorá by s manželom určite chcela ešte jedno dieťatko. Či sa tiež narodí pred kamerami, však neprezradila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu