Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nemocnica hrôzy v Bratislave: Detská zábava s mŕtvolkami

Budova bývalej pôrodnice na Zochovej ulici. Kedysi tu na svet prichádzali malí Bratislavčania. Zobraziť galériu (4)
Budova bývalej pôrodnice na Zochovej ulici. Kedysi tu na svet prichádzali malí Bratislavčania. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Šokujúci nález! Mladí školáci, ktorí sa túlali v objekte bývalej nemocnice na Zochovej ulici v Bratislave, zostali zhrození. V torzách nemocničných izieb sa šíri neznesiteľný zápach.

Na porozbíjaných oknách je krv, na zemi sa váľajú injekčné striekačky, infúzie a iný zdravotnícky materiál. Medzi nimi aj detské telíčko naložené vo formaldehyde v sklenenej nádobe.

„Naši kamaráti tam chodia už týždne,“ tvrdia školáci, ktorí sa do objektu bývalej pôrodnice dostali cez rozbité okná. Budova, kde kedysi prichádzali na svet malí Bratislavčania, už niekoľko mesiacov zíva prázdnotou. Objekt bol pre Fakultnú nemocnicu v Bratislave prebytočný. Medzitým už zmenil majiteľa, postupne však pustne. V bývalých nemocničných izbách a ordináciách je však stále zdravotnícky materiál, ktorý pri sťahovaní kompetentní zrejme „zabudli“. To všetko len niekoľko metrov od základnej školy.

„Na zemi sa medzi rozbitými infúziami či skalpelmi váľali rôzne orgány a časti tiel. Najviac sme sa zľakli nádoby v ktorej plávalo dieťa. Keď sme tam prišli druhýkrát, bola nádoba rozbitá na zemi,“ rozprávajú zdesene žiaci.




Nemocnica hrôzy v Bratislave:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)


Hrôzostrašný nález si nasnímali na mobilné telefóny. Šokujúce video potom ukázali učiteľkám, ktoré zavolali políciu. Do nemocnice hrôzy včera popoludní prišli policajní vyšetrovatelia, ktorí objekt prehľadali. Z bývalej pôrodnice na preskúmanie odniesli aj detské telíčko, ktoré bolo naložené vo formaldehyde.


Takéto zábery si na mobilné telefóny nasnímali žiaci, ktorí sa túlali v útrobách bývalej pôrodnice.

Nemocnica hrôzy v Bratislave:
Zobraziť galériu (4)
Nemocnica hrôzy v Bratislave:
Zobraziť galériu (4)


„Polícia prípad preverila. Zatiaľ nezistila porušenie zákona,“ povedala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Pravdepodobne to bola učebná pomôcka, ktorú tu zanechali bývalí zamestnanci pôrodnice. O vyjadrenie sme požiadali aj Fakultnú nemocnicu v Bratislave, do uzávierky tohto vydania sa však nevyjadrili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu