Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nový Čas prináša ďalšie DVD: Legendárna Čokoláda, Totall Recall či Krakonoš a lyžníci

Zobraziť galériu (8)

Nový Čas prináša ďalšie
Zobraziť galériu (8)

KRAVIČKA CONNIE

Chcete deti naučiť mená zvieratiek a rastlín? Potom je Kravička Connie tá pravá rozprávka určená pre všetky dievčatká a chlapcov od jedného do piatich rokov. Hlavnou hrdinkou je kravička Connie, ktorá má veľa zvieracích kamarátov. Zvedavá Connie do všetkého pchá nos, takže každý deň objaví niečo nové na farme a v jej okolí, kde býva spoločne s rodičmi a babičkou, kravičkou Clarou. Connie je zároveň trošku popletená a tak je o zábavu postarané.

V predaji od pondelka 14. apríla iba za 49 Sk!


Nový Čas prináša ďalšie
Zobraziť galériu (8)

TERMINÁTOR 2

Od prvého stretnutia Sarah s Terminátorom ubehlo už 10 rokov a veci sa dosť zmenili. Sarah je umiestnená na psychiatrickej klinike pre mentálne postihnutých, jej 10-ročný syn John Connor (Edward Furlong) je mladistvým kriminálnikom v opatere adoptívnych rodičov a do ich času (konkrétne do roku 1994) znova prichádza ďalší Terminátor T-1000 (Robert Patrick), aby zaútočil priamo na mladého Johna. Samozrejme aj tentokrát mu jeho dospelé ja posiela pomocnú ruku a ochranu v podobe nám známeho T-800 (jeho modelový kolega riadne zavaril Sarah v prvej časti...), ktorého sa ľudskí povstalci zmocnili a preprogramovali ho na ochranu mladistvého Johna.

V predaji od pondelka 14. apríla iba za 49 Sk!
Nový Čas prináša ďalšie
Zobraziť galériu (8)

ČOKOLÁDA

Čokoláda je komédia o tom, ako jediné sladké sústo dokáže zmeniť človeka, ľudské vzťahy a celé mesto. Je príbehom pokušenia, odriekania a otvorenia sa citom – komédiou o vznikajúcej malomestskej vojne plnej vášní a strachu spôsobeného otvorením tajomného obchodu s čokoládou. Scenár k filmu napísal Nelson Jacobs na motívy vysoko ceneného románu Joanna Harrisa Roberta. V hlavných úlohách sa zaskveli Juliette Binoche, Alfred Molina, Carrie-Anne Moss, Judi Dench a v neposlednom rade aj Johnny Depp.

V predaji od utorka 15. apríla iba za 49 Sk!
Nový Čas prináša ďalšie
Zobraziť galériu (8)

KRAKONOŠ A LYŽNÍCI

Pôvabný detský film o ťažkom živote chudobných sklárov, novodobom Krakonošovi a celkom novom vynáleze - akýchsi lyžiach. Rozmarný príbeh z počiatku storočia sa odohráva na zasnežených svahoch, kde sa financovia márne brodia v hlbokom snehu a snažia sa lapiť presláveného pašeráka. Ten im úspešne uniká na lyžiach – celkom novom vynáleze z Nórska. Jedného dňa sa Janík a Matej stretnú s pašerákom, ktorý je pre nich stelesnením všetkých vlastností pána hôr Krakonoša, dokonca od neho dostanú jeden pár tých báječných lietajúcich doštičiek, keď mu pomôžu uniknúť pred financmi. Dobrý pán učiteľ nelení a za asistencie mladého lesníka ten pekelný vynález vyskúša. Nič si nerobí ani z častých pádov...

V predaji od utorka 15. apríla iba za 49 Sk!
Nový Čas prináša ďalšie
Zobraziť galériu (8)

TOTAL RECALL

Hlavným hrdinom príbehu, ktorý sa odohráva v roku 2084, je stavebný robotník Douglas Quaid, ktorého sužujú desivé nočné mory, týkajúce sa Marsu. Rozhodne sa preto navštíviť neobvyklú cestovnú kanceláriu Total Recall, ktorá ponúka dovolenku formou implantovaných spomienok. Quaid si vyberie dovolenku na Marse v podobe tajného agenta. Pri implantácii vyjde najavo, že Quaid už implantované spomienky má. Americký film nakrútil v roku 1990 režisér Paul Verhoeven, autori scenára sa nechali inšpirovať poviedku Philipa K. Dicka We Can Remember It for You Wholesale. Film získal Oscara za špeciálne efekty a je dnes považovaný za žánrovú klasiku 90. rokov.

V predaji od stredy 16. apríla iba za 49 Sk!
Nový Čas prináša ďalšie
Zobraziť galériu (8)

POVODEŇ

Povodne prinútia šerifa (Randy Quaid) a obyvateľov mestečka Huntingburg evakuovať a opustiť svoje bydliská. Napätie narastá, keď pancierové vozidlo, ktoré preváža 3 milióny dolárov z lokálnych bánk, uviazne aj s jeho vodičmi Tomom (Christian Slater) a jeho ujom Charliem (Ed Asner). Predtým, než si to stihnú uvedomiť, ocitnú sa v objatí podozrivej bandy, ktorú vedie Jim (Morgan Freeman). Bez akéhokoľvek upozornenia banda založí oheň a začne sa boj. Tom sa borí vodami a so sebou ťahá 3 milióny, Jim je nútený nájsť Toma a peniaze. Akcia neprestáva a neprestáva ani dážď.

V predaji od štvrtka 17. apríla iba za 49 Sk!
Nový Čas prináša ďalšie
Zobraziť galériu (8)

BIBI BLOCKSBERG: TAJOMSTVO MODRÝCH SOV

Bibi trávila príliš veľa času čarovaním – a príliš málo času študovaním. Keďže sú jej známky z matematiky strašné, musí ísť na leto do internátnej školy. Riaditeľ letného tábora je čudák, ktorý sa snaží rozlúštiť rôzne tajomstvá a Bibina spolubývajúca je klonom Britney Spears. Našťastie, Bibi sa rýchlo spriatelí so spolužiačkou Eleou, ktorá je od nehody pripútaná na vozíček. Samozrejme, nebola by to Bibi, keby sa nepokúsila dostať Eleu späť na nohy – napriek tomu, že jej čarodejnícky kódex zakazuje zasahovať ľuďom do života.

V predaji od piatka 18. apríla iba za 49 Sk!
Nový Čas prináša ďalšie
Zobraziť galériu (8)

S ČERTY NEJSOU ŽERTY

V jednom kniežatstve žil pokojne mlynár Mácha so svojím synom Petrom. Po svadbe mlynára so zámockou kuchárkou Dorotkou sa v mlyne všetkým vodilo veľmi zle. Mlynár vzápätí zomrel a Petr zostáva v mlyne so zlou macochou, ktorá chce všetko len pre seba. Netuší ale, že v temných jaskyniach je Pekelné kráľovstvo, kde vládne pekelný knieža Lucifer.

V predaji od soboty 19. apríla iba za 49 Sk!


Kde dostať DVD s Novým Časom:

Novinové stánky
- v celej republike

Obchodné reťazce
- Tesco a Hypernova

Potraviny
- všetky okrem CBA

Čerpacie stanice
- všetky okrem OMV

Pošty
- všetky na Slovensku

Infolinka DVD: 02/5822 7292

e-mail: dvd@novycas.sk



Predaj starších DVD

Viacerí z vás prejavili záujem o kúpu starších DVD z edície Nový Čas vás baví. V súčasnosti však taká možnosť nie je - vydavateľstvo nemá na dodatočný predaj DVD autorské práva ani personálne kapacity.

Jediná rada znie - využite aktuálne ponuky titulov, potom sa k nim už dostanete veľmi ťažko.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu