Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Na Slovákov sa usmialo šťastie: Neuveriteľný týždeň, jackpotový hetrik vyniesol tipujúcim vyše 2 milióny!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Slovákom sa v lotérií tento týždeň mimoriadne darilo. Výhry v prvom, druhom a treťom poradí, ktoré prevádzkuje spoločnosť TIPOS, priniesli 4 Slovákom dohromady viac ako 2,1 milióna eur.

Nevšedný týždeň odštartovala nová číselná lotéria Extra výpkata. Ani nie po mesiaci od jej spustenia získali hneď dvaja hráči z Bratislavského kraja hlavnú výhru 480-tisíc eur. Výhra im bude vyplácaná v 4-tisícových splátkach každý mesiac po dobu 10 rokov. Úspech v 2. poradí novej lotérie mali aj ďalší dvaja Slováci, ktorí si „prilepšia“ o 2-tisíc eur mesačne na jeden rok.

Od rozprávkovej výhry ho delili dve čísla!

Výhercu zo Slovenska delili v utorok od rozprávkovej výhry 120 000 000 eur v nadnárodnej lotérii Eurojackpot len dve čísla. Tú si nakoniec rozdelili hráč z Nemecka s hráčom zo Slovinska. Oči pre plač však našincovi neostali, pretože za svoju 3-eurovú stávku získal výhru v 3. poradí vo výške 626 148 eur.

Jackpot mu vyniesol bezmála 600-tisíc!

Sériu skvelých výhier v prvej polovici týždňa nakoniec zaklincoval stredajší jackpot, ktorý padol v obľúbenej hre LOTO. Stávka uzatvorená prostredníctvom internetového herného portálu eTIPOS.sk vyniesla svojmu majiteľovi 590 764 eur z prvého ťahu hry LOTO.

Radosť z peňazí.
Zobraziť galériu (2)
Radosť z peňazí.  (Zdroj: Getty Images)

„K výhram, ktoré naši hráči za posledné dni získali, im srdečne gratulujeme! Našim cieľom je prinášať radosť z výhier, či už v lotériách a hrách, tak aj v športe. V TIPOSe sa neustále snažíme prinášať nielen atraktívne hry a herné prvky, ale aj zvyšovať bezpečnosť prostredia, v ktorom naše produkty ponúkame,“ uviedla Jana Pohorelská, hovorkyňa spoločnosti TIPOS.

Rekordný prepadnutý jackpot

Portál tvnoviny pri tejto príležitosti upozornil tiež na neuveriteľný prípad z roku 2018, kedy padol jackpot v hre LOTO vo výške 5,3 milióna eur. Pre túto astronomickú výhru si však v stanovenej lehote 35 dní niekto neprišiel a suma tak prepadla. Bližšie dôvody nie sú známe. Výherca mohol tiket stratiť alebo dokonca zabudnúť, že ho vôbec podal. Vylúčiť sa nedá nič, ani to, že medzitým zomrel.

„Každoročne prepadajú aj menšie výhry, ktoré si výhercovia nevyzdvihnú v stanovenej lehote.“ uviedla hovorkyňa spoločnosti Tipos Jana Pohorelská. Lehota na vyzdvihnutie výhry je 35 dní.

Viac o téme: VýhraTiposJackpotLOTO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu