Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Obrovská rana! Pri tragickej nehode mal zomrieť mladý policajt

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Políciu zasiahla skutočne smutná správa. Náhle zomrel ich kolega Filip Džupina vo veku 28 rokov. Podľa blízkych mal zahynúť pri nehode motorky.

Slovenskú políciu zasiahla smutná správa o náhlom úmrtí ich mladého kolegu. "S hlbokým zármutkom oznamuje, že dňa 30.04.2024 nás náhle a bez rozlúčky opustil vo veku 28 rokov nstržm. Filip Džupin, služobne zaradený ako referent 7. čaty Pohotovostnej motorizovanej jednotky Odboru poriadkovej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave," poznamenali na sociálnej sieti.

Podľa blízkych mal zomrieť pri tragickej nehode, ktorá sa stala v utorok 30.4. 2024 za Prešovom v smere na Kapušany. Podľa polícia sa mal na mieste zraziť 39 vodič osobného vozidla s 29 ročným vodičom motorky. "Motorkár utrpel zranenia, ktorým napriek snahe záchranárov na mieste podľahol. Vodič osobného auta bol na mieste podrobený dychovej skúške, výsledok bol negatívny. Presnou príčinou vzniku nehody, ako aj mierou zavinenia účastníkov sa zaoberáme," poznamenala v tom čase prešovská polícia na sociálnej sieti.

Posledná rozlúčka s mladým policajtom bude v Dome smútku vo Svidníku dňa 4.5. 2024 o 11:00.

Obrovská rana! Pri tragickej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Viac o téme: úmrtiePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu