Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žitného zdravotný stav: Hrozivé správy z nemocnice!

Rasťo žitný tesne po autonehode.
Rasťo žitný tesne po autonehode.

BRATISLAVA - Pravou rukou už zrejme nikdy poriadne nepohne! Utorková operácia prasknutej lebky síce dopadla dobre, ale horné a dolné končatiny Rasťa Žitného (31) sú podľa našich najnovších informácií v katastrofálnom stave!

Napriek obrovskej snahe chirurgov z bratislavskej nemocnice na Kramároch sa im darí len s námahou bojovať s následkami moderátorovej „jazdy smrti“. Predvčerom podstúpil Rasťo Žitný náročnú osemhodinovú operáciu prasknutej lebky, ktorá dopadla dobre. Lekári mu vraj „naprávali“ aj početné zlomeniny tváre, ktoré vytvárali tlak na oko.

V otázke dolných a horných končatín sú však prognózy veľmi skeptické. Podľa našich informácií mu lekári nedokázali oživiť nervy na pravej ruke, ktorá nárazom utrpela najviac. Mala by byť teda denervovaná, čo znamená, že do nej mozog neposiela z dôvodu vážneho poškodenia vnemy. Nie je teda vylúčené, že už nikdy nebude stopercentne funkčná. Je však nádej, že po množstve rehabilitácií ňou bude môcť aspoň minimálne hýbať.

Čo sa dolných končatín týka, tie na tom nie sú o nič lepšie. Bleskovky.sk zistili, že mu na jednej nohe museli chirurgovia „zobrať“ niekoľko centimetrov z kosti. Zrejme bude nevyhnutné ju nahradiť umelou.

Hovorkyňa nemocnice na Kramároch Ruth Geržová sa k zdravotnému stavu Rasťa Žitného odmieta vyjadriť. Jediné, čo pre bleskovky.sk povedala je, že „budú nasledovať ďalšie operácie.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu