Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Veronika Nedová: Chcem milión, inak neprídem na nakrúcanie!

Veronika Nedová sa k vydieraniu televízie Markíza odmietla vyjadriť. Zobraziť galériu (6)
Veronika Nedová sa k vydieraniu televízie Markíza odmietla vyjadriť.

BRATISLAVA - Vyzdobené nádvorie beladického kaštieľa sa vo sviatočný večer zaplnilo hosťami, exnevestami i rodičmi a svedkami mladých zaľúbencov - Veroniky Nedovej (22) a Jana Novotného (28). Všetci prítomní s nadšením očakávali nevestu, ktorá povie čarovné „áno“ svojmu vysnívanému princovi a bude nádherná svadba. Romantický koniec markizáckej šou Nevesta pre milionára sa nakoniec nekonal.

Chýbalo len málo a Veronika by sa na svoj veľký deň do Beladíc nedostavila vôbec. Čo sa odohralo v zákulisí príprav najsledovanejšej televíznej šou iba niekoľko dní pred jej vyvrcholením?

Mladá študentka, ktorá spomedzi vydajachtivých dám najviac očarila sympatického Mníchovčana, pôsobila od začiatku šou veľmi slušne, milo a skromne. Všetko sa však zmenilo len pár dní po tom, ako jej milionár Jan Novotný minulý týždeň nastokol na prst zásnubný prsteň. Veronike zrejme stúpla sláva do hlavy a zmyslela si, že na šou poriadne zarobí. „Povedala mi, že počas šou mala určité výdavky, a tak by chcela, aby sme jej zaplatili. Myslela som, že bude chcieť peniaze za kaderníka, kozmetičku a podobne. Rátala som, že si vypýta takých 10-, možno 20-tisíc, ak je nenažratá. Povedala mi však, že chce aspoň milión. Skoro som odpadla,“ tvrdí dramaturgička šou Nevesta pre milionára Gabriela Drobová (33).

O Veronikinej žiadosti preto informovala svojich nadriadených. Vedenie Markízy však na Veronikinu požiadavku nereagovalo. Ani na chvíľu v televízii nepochybovali o tom, že Bratislavčanka milión na svojom konte určite neuvidí.

Z naoko skromnej dievčiny sa tak stala tvrdá a nekompromisná obchodníčka, ktorá použila proti Markíze všetky dostupné zbrane. „Keď mi nezaplatíte milión, neprídem na nakrúcanie!“ vyhrážala sa podľa slov Drobovej dovčera nádejná manželka bohatého Mníchovčana. „Oficiálne Veronika vedenie Markízy o vyplatenie milióna nepožiadala. A ani podľa zmluvy nemá na to nárok,“ tvrdí PR manažérka televízie Ivana Semjanová.

Keďže milión si Veronika nakoniec nevydrankala, hrozilo, že posledný diel sa bude musieť nakrúcať bez nevesty. Nakoniec sa však predsa len umúdrila a počas finálového večera sa objavila v plnej kráse vo svadobných šatách. Svadobné ÁNO sa však aj tak nekonalo. „Sme spolu príliš krátko na to, aby sme urobili taký vážny životný krok a vzali sa,“ zhodli sa s Janom. Z ambicióznej študentky sa teda nestala ani manželka, ani milionárka...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu