Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zlatý Slávik Zuzana Smatanová: Skoro som spadla!

Takto sa zo svojho ocenenia tešila Zuzana Smatanová. Zobraziť galériu (25)
Takto sa zo svojho ocenenia tešila Zuzana Smatanová. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Najpopulárnejšia speváčka na Slovensku Zuzana Smatanová sa zo svojho ocenenia tešila skutočne úprimne. Rok po tom, čo získala svojho predošlého Slávika, sa ani v sobotu večer neubránila dojatiu.

„Na Slávika som prichádzala s pokojným feelingom a prianím, aby sme to naše vystúpenie a pesničku s kapelou zvládli a odohrali čo možno najlepšie. Vôbec som sem nešla s tým, že si preberiem nejakú cenu. Nie som totiž ten človek, čo si chodí po ocenenia.“ Ako ďalej dodáva, iskierka nádeje však v nej tlela.

„Po tom, ako som si chvejúc prevzala Slávika, nastala strašná hektika. Zabudla som totiž, že by som po odovzdaní ceny mala ísť rovno do zákulisia a vybrala som sa späť na svoje na miesto.“ Potom si to však náhle uvedomila a musela rýchlo utekať, aby všetko stihla.







„Trielila som okolo ľudí, cez polku haly, musela som si dávať pozor, aby som sa neprizabila. Dávala som si špeciálne bacha, aby som nespadla na týchto opätkoch,“ usmieva sa. Našťastie všetko stihli, i keď ako hovorí, chvíľku jej trvalo, kým to rozdýchala.

Zlatá slávica Zuzana Smatanová si preberá cenu



Pozrite si live vystúpenie Zuzky Smatanovej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu