Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Marcinková sa hájila, že nemá hviezdne maniere, keď v tom… Jasný DÔKAZ! Gabika, tak ako to je?

(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Gabika Marcinková vymenila kariéru farmaceutičky za hereckú a rozhodne neľutuje. Prechádza z projektu do projektu a ako jednej z mála slovenských herečiek sa jej podarilo preraziť aj v zahraničí. Dnes ju viac „pri zemi“ držia jej deti a rodina.

Veľa sa hovorí o zahraničných hercoch a spevákoch, že majú maniere. Tí najslávnejší majú prísne podmienky či požiadavky, čo musia mať v šatni, ak budú koncertovať alebo hrať v nejakom filme. Slovensko však nie je Hollywood a ani maniere našich známych hercov či spevákov nie sú prehnané. „Tí herci niekedy vlastne prosia iba o nejaké základné podmienky a už to je prijímané ako maniere“, hovorí Gabika, ktorá podľa vlastných slov prijíma také podmienky, aké sú jej nadelené. I keď… „Pamätám si, ja som mala podmienky, keď som mala malé deti a s nimi som musela točiť“. Má na mysli obdobie, keď ešte dojčila a nakrúcala film dokonca v zahraničí. Vtedy cestovala celá rodina vrátane manžela i ďalšie výhody.


Gabika má momentálne voľnejšie pracovné obdobie, čaká ju menšia rola vo filme a nejaká divadelná práca. „Vyťažujú ma tanečné tréningy, ktorým sme ostali verní po Let´s Dance ja a moji kamaráti, takže sa stretávame, tancujeme... takže ja si plním momentálne sny“, rozplýva sa Gabika, ktorej deti už trošičku podrástli a môže sa venovať viac sebe, kým sú jej ratolesti v škôlke. Prekvapivé však je, čo všetko robí okrem klasického tanca...

Marcinková sa hájila, že nemá hviezdne maniere, keď v tom… Jasný DÔKAZ! Gabika, tak ako to je? (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

 

Viac o téme: RodinaGabriela MarcinkováManiere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu