Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Markizácku nevestu VYKRADLI: Zmizli jej cennosti a... To vážne sa zlodej ulakomil aj na TOTO?!

(Zdroj: TV Markíza)

TENERIFE - Krádež je veľmi nepríjemná záležitosť, to vie každý, kto to už niekedy za život zažil. Markizácku nevestu vykradli počas pracovnej dovolenky na Tenerife. Takíto boli zlodeji prefíkaní!

Frederika z Ruže o zákulisí: MUSÍME robiť intrigy… Ľutuje verejný BOZK s Radkom?! (Zdroj: Tomáš )

Frederika Fergie Ílečková aktuálne účinkuje v reality šou Ruža pre nevestu, kde bojuje o srdce ženícha Radka. V nedávnom rozhovore nám prezradila čo-to aj o zákulisí markizáckej šou. To si môžete vypočuť vo videu vyššie.

Galéria: Nevesta Fergie z Ruže

Je verejne známe, že nevesty sú už dávno doma a Ruža sa točila v predstihu, a tak sú všetky dievčatá na sociálnych sieťach aktívne. Najnovšie sa blondínka podelila s fanúšikmi o to, čo sa jej stalo počas pracovnej cesty na Tenerife, kde odcestovala aj s tímom ľudí. Do zahraničia odišli za vidinou natočenia krásnych záberov. No prihodilo sa im niečo, s čím nerátali.

Vykradli im autá! Kráska o tom informovala na TikToku. „Posledný deň točenia sme zavŕšili tým, že sme dotočili na nádhernej odľahlej lokačke. A sme zistili, že nám naše autá vykradli. Nám vypáčili okno,“ uviedla s tým, že na druhom aute okno vybili a do tretieho sa nedostali. „Bol nám odcudzený notebook, všetok materiál, ktorý sa nafotil za týchto 10 dní,“ pokračovala. A to nebolo všetko, čo zlodej ukradol. Ulakomil sa totiž aj na gumené cukríky. Frederika tiež zhodnotila, že to pravdepodobne boli nejakí vagabundi v chlapčenskom veku.

Galéria: Ruža pre nevestu 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu