Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Heribanová o moderátorských začiatkoch: Dnešné hviezdy sa pri jej slovách ZAHANBIA!

Alena Heribanová
Alena Heribanová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Za svoj skvelý a úspešný život vďačí Alena Heribanová okrem iného aj svojej profesii, v ktorej sa doslova našla. Napriek tomu, že sa blíži k 70-ke, je stále aktívna moderátorka, ktorá má stále iskru v očiach.

Alena Heribanová nastúpila do STV 1.11.1979 po ukončení štúdia angličtiny a slovenčiny na UK po úspešne zvládnutom konkurze a na obrazovke je nepretržite 45-ty rok! Najskôr ako hlásateľka a po roku 2003 ako moderátorka. Práci v televízii sa zaúčala v Redakcii vysielania pod dohľadom Noriky Beňačkovej, na ktorú dodnes nedá dopustiť. „Ja som si mohla vybrať mentorku, a keďže som letmo poznala Noru Beňačkovú, vybrala som si ju. Dala mi veľmi veľa do života, takého jej optimizmu, smiechu, úžasnej charizmy, ktorú má doteraz. Ona žiari, keď sa objaví, z nej ide čosi tak pozitívne, svetelné, silné… ide na niekoľko voltov stále“, ospevuje priateľku a bývalú kolegyňu Heribanová.


„Myslím si, že tá doba, keď sme my začínali, keď tá profesia bola noblesná, nás nebolo toľko, ako je dnes moderátoriek… že to bola naozaj profesia. To nebol imidž, to nebolo o tom, ako sa komunikuje na sociálnych sieťach a ako vytváram o sebe dojem. To bola tvrdá práca, kde bolo všetko naživo, človek si musel neustále cvičiť pamäť, aby to zvládol, pripravovať sa…“, hovorí s tým, že kým vtedy to podľa nej bolo zamestnanie, profesia, dnes byť moderátorkou je niečo iné. Ako to myslela a či neľutuje, že jej dcéry nekráčajú v jej šľapajách, sa dozviete vo videu.

Heribanová o moderátorských začiatkoch: Dnešné hviezdy sa pri jej slovách ZAHANBIA! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: TelevíziaAlena HeribanováModerátorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu