Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

FINÁLE Let's Dance: Dámy a páni... TOTO je nový KRÁĽ tanečného parketu!

Eliška Lenčešová, Jakub Jablonský, Anička Jakab Rakovská, Jaroslav Ihring, Natália Horváthová, Juraj Loj Zobraziť galériu (88)
Eliška Lenčešová, Jakub Jablonský, Anička Jakab Rakovská, Jaroslav Ihring, Natália Horváthová, Juraj Loj (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - A je to tu! Tohtoročná séria Let's Dance dospela k svojmu veľkolepému finále. O titul kráľa a kráľovnej parketu zabojovali posledné tri páry, ktoré zúročili všetko, čo im dali vyše dva mesiace driny a tvrdých tréningov. Pozrite sa s nami, ako tento výnimočný večer prebiehal!

Do kresla špeciálneho porotcu tentokrát zasadla herečka Janka Kovalčíková, ktorá vyhrala predchádzajúcu sériu. Hneď v úvode zaujala aj moderátorka Lucia Hlaváčková, ktorá predviedla nový štýlový zostrih. Počas otváracieho čísla sa na parkete predviedli všetci vypadnutí súťažiaci, spoločne s nimi si dokonca zatancovala aj porota. 

Galéria: Veľká galéria z FINÁLE Let's Dance

Na tri súťažné páry počas večera čakali tri tance  - ten, ktorý si zvolili ako najobľúbenejší, argrentínske tango a napokon showdance. Juraj Loj a Natália Horváthová si ako svoj TOP tanec vybrali cha-chu. Ich číslo odrovnalo všetkých prítomných a na nohy postavili aj celú porotu. „Vy ste mi splnili sen. Ďakujem, že som to mohla vidieť naživo," tešila sa Janka Kovalčíková, ktorá tvrdila, že keď túto cha-chu videla prvýkrát zo záznamu, plakala do vankúša, že si to mohla pozrieť iba v televízii. Juraj a Natália získali 40 bodov. 

S prvým argentínskym tangom večera sa predviedli Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring. „Pre mňa si stelesnením všetkého, čo toto obnáša... Si žena, si matka a si umelkyňa v jednej osobe a strašne dobre sa na teba díva. Či už si tu alebo si v zákulisí," pochválil Aničku Ján Ďurovčík, Adelu zasa potešilo, že nohy herečky a jej partnera mali spoločnú komunikáciu a ich tanec označila ako očarujúci. Tento pár získal 38 bodov. 

Anička Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring
Zobraziť galériu (88)
Anička Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring  (Zdroj: Ján Zemiar)

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová o body poroty zabojovali s quickstepom. A opäť raz dostali do varu celú sálu. „My sme koľkokrát mali ako porota problém, že čo vám povieme, aby to nebolo také... Vy si idete v takej línii niečoho takého nadpozemského a tento tanec je súhrnom všetkého, v čom ste výnimoční," vyjadrila sa nadšená Adela Vinczeová. A zrejme nikoho neprekvapí, že tento pár opäť získal plný počet bodov - 40. 

Viac o téme: VíťazLet's DanceTanecFinále
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu