Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Cibulková sa pochválila SCHUDNUTOU postavou: Za pol roka 17 kíl dole!

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V marci minulého roka sa z Dominiky Cibulkovej (35) stala dvojnásobná mama. K synčekovi Jakubkovi pribudla dcérka, ktorej dala meno Nina. Kíl po pôrode sa však nezbavovala tak rýchlo, ako by si želala. Koncom minulého roka sa preto dala na prísnu diétu a pravidelné cvičenie. A teší sa z úspechov. Za 6,5 mesiaca je ľahšia o 17 kíl!

Cibulková už schudla 15 kíl a je z nej iná žena: TOTO som zmenila a nadváha zmizla! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Koncom minulého roka sa Dominika Cibulková rozhodla zatočiť s kilami navyše. Začala sa pravidelne hýbať a pozor si dáva aj na stravu. Svoju cestu späť za stratenými krivkami mapuje aj na sociálnych sieťach a chváli sa každým svojim úspechom. Aj teraz zverejnila svoj progres za 6,5 mesiaca - mínus 17 kíl. 

Galéria: Dominika Cibulková sa rozhodla zatočiť s kilami

„Recept? Začať a hneď okamžite, nečakať na pondelok, sviatok, budúci mesiac, najdôležitejšie je začať a mať plán. 3 základné piliere sú strava, sebadisciplína, cvičenie a právne nastavený kalorický príjem je základ, aby vám to dlhodobo vydržalo. Ja radím to stredné za najviac dôležité a najťažšie, ale keď človek niečo naozaj chce, tak to dosiahne. Ja aspoň určite, pretože pevná vôla je v hlave, nezabúdajte,“ napísala k aktuálnym fotkám Cibulková. 

V pláne má schudnúť ďalších 5 kíl. „Pôjdu ťažšie, ale som pripravená a odhodlaná a potom to spolu oslávime, sľubujem,“ dodala. Pritom ako nám pred mesiacom v rozhovore prezradila, aj ona si občas dopraje niečo nezdravé. „Áno, aj ja si dám raz za týždeň niečo malé nezdravé, ale potom zase pokračujem v otm, čo mám, chodím behávať, doma cvičím...“ vysvetlila. Pozrite si jej aktuálne FOTO nižšie!

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu