Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nechutné: Chodí zmachlená ako fľandra, ale neosprchuje sa!

Taylor Momsen Zobraziť galériu (7)
Taylor Momsen (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Na hygienu zvysoka kašle! Hoci jej kolegyne sa popri náročných aktivitách sprchujú aj niekoľkokrát denne, tínedžerská hviezda Taylor Momsen (18) o pocit sviežosti veľmi nestojí. Na koncertoch sa síce poriadne zapotí, príliš často sa však neumýva!

Jej zlozvyky sú nechutné! To, že Taylor Momsen si buduje imidž kontroverznej speváčky, nie je nijakým tajomstvom. Svojimi outfitmi a výrazným líčením už na prvý pohľad pripomína šľapku, na pódiu dokonca ukazuje prsia s prelepenými bradavkami. Takýto divoký životný štýl ju však vraj neuveriteľne zamestnáva. Až tak, že nemá čas ani len na sprchu!

„Častokrát si nemáte kedy umyť vlasy a osprchovať sa, je to veľmi chaotické,“ priblížila blondínka magazínu Elle svoj režim počas koncertnej šnúry. Dodala pritom, že tak skoro sa jej hygiena zrejme veľmi nezlepší: „Sme stále na turné. Na poriadnych cestách budeme minimálne do roku 2012. A potom budeme pokračovať!“ Čo všetko jej teda do konca roka bude stačiť k životu? „Čierne tiene na oči, suchý šampón a môžem ísť,“ šokovala bleskovou prípravou. Na čistotu a vôňu tela si teda očividne nepotrpí. Hlavne, že je zmachlená ako gotická kreatúra!

Aj keď Taylor prerazila v šoubiznise najskôr ako hrdinka televízneho seriálu Gossip Girl, do budúcna s herectvom veľmi neráta. Pred obrazovkou totiž uprednostnila hudobnú kariéru so svojou rockovou kapelou The Pretty Reckless. A dúfa, že touto cestou pôjde až do konca života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu