Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hviezda sociálnych sietí Eva (†22) spáchala SAMOVRAŽDU: Kamarát ju našiel OBESENÚ!

(Zdroj: Instagram E.E.)

NEW YORK - Média v týchto dňoch obletela správa o náhlom úmrtí Evy Evans (†22) , ktorá bola hviezdou sociálnych sietí. Aktuálne sa však ukázalo, že mladá herečka a influencerka spáchala samovraždu. Kamarát ju vraj našiel obesenú v jej byte... Pred rokmi si pritom siahol na život aj jej otec!

Svet v týchto dňoch obletela smutná správa o náhlom úmrtí len 22-ročnej americkej internetovej hviezdy Evy Evans. Informáciu zverejnila jej sestra Lila Joy v nedeľu. „Včera sa naša rodina dozvedela, že naša sladká, úžasná, kreatívna, starostlivá, vždy veselá Eva, moja krásna sestra, zomrela,“ písalo sa v príspevku. Ešte v piatok ráno ju podľa TMZ videl jej priateľ živú a zdravú. 

Aktuálne sa ukázalo, že mladá hviezdička si s najväčšou pravdepodobnosťou siahla na život sama. Jej blízky kamarát, ktorý mal kľúč od jej bytu, ju tam vraj v sobotu našiel obesenú. Okamžite preto privolal pomoc. Podľa jeho vlastných slov vraj ani len netušil, že Eva bojuje s depresiami alebo že pomýšľa nad ukončením svojho života. 

Záchranári na mieste už len konštatovali smrť, no žiadne známky zápasu ani iné zranenia nenašli, s najväčšou pravdepodobnosťou tak išlo o dobrovoľný odchod z tohto sveta. Zaujímavosťou pritom je, že v roku 2018 spáchal samovraždu aj jej otec Matt. Prehovorila o tom v rozhovore pre organizáciu Don't Mind Me. Podľa jej slov sa zastrelil v posteli, práve v Deň vďakyvzdania. 

 

Viac o téme: Eva Evans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu