Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

STRACH slávnych Kardashianiek: Mame Kris našli NÁDOR!

Kris Jenner Zobraziť galériu (6)
Kris Jenner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávna rodina prežíva obrovský strach. Mame Kardashianiek, Kris Jenner (68), lekári počas poslednej preventívnej prehliadky našli cystu a malý nádor.

Kris Jenner o svojom zdravotnom stave informovala počas natáčania reality šou The Kardashians. Desivá správa zaznela v traileri na novú sériu, ktorý 8. mája zverejnili na sociálnej sieti Instagram. Zdravotné problémy sa mama klanu dozvedela počas rutinnej prehliadky u lekára. 

„Bola som na skene,“ citoval web E! News Kris. „Našli mi cystu a malý nádor,“ oznámila so slzami v očiach zlé správy svojim dcéram. Žiadne ďalšie detaily v ukážke neodzneli. Nie je tak jasné, či ide o zhubný nádor a Kris sa pasuje s rakovinou, ani to, kde sa nachádza. 

Strach z rakoviny prežívala rodina aj minulý rok, keď lekári našli melanóm v líci Khloé Kardashian. Ako sa ukázalo, nádor bol zhubný. „Je to oveľa vážnejšie, ako som predpokladala. Mám predispozíciu na melanóm. Ale aj tí z vás, ktorí ju nemajú, choďte na kontroly. Prosím, berte to vážne a robte si pravidelné samovyšetrenia, ako aj chodievajte na ročné prehliadky,“ vyzývala vtedy Khloé.

Kris Jenner
Zobraziť galériu (6)
Kris Jenner  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kris Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu