Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

On že má LEN 43?! Hviezda Wonder Woman v TV šou: Dorazil v PYŽAME a... Vyzerá o 20 rokov staršie!

Chris Pine Zobraziť galériu (7)
Chris Pine (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Táto zmena imidžu mu veľmi nevyšla! Zatiaľ čo sa väčšina Hollywoodu snaží udržať svoju mladosť čo najdlhšie a podstupuje rôzne procedúry, herec Chris Pine (43) si jednoduchou zmenou vizáže pridal minimálne 20 rokov. Do televíznej šou Jimmy Kimmel Live! dorazil v pyžame a... Vyzeral ako 60-ročný seladón!

Chris Pine v týchto dňoch prijal pozvanie do obľúbenej televíznej šou Jimmy Kimmel Live!. Už jeho príchod do štúdia vyvolal "rozruch" a zaujal pozorných fotografov. Dorazil totiž v zelenom pyžame, ktoré doplnil modrým županom a koženými papučkami. Imidž elegána však podčiarkol bavlnenou vreckovkou, ktorú si vložil do vrchného vrecka. 

Chris Pine
Zobraziť galériu (7)
Chris Pine  (Zdroj: Buena Vista International)

Pri pohľade na postaršieho seladóna by však len málokto tipol, že ide o hviezdu komiksovky Wonder Woman či Star Trek. Herec má totiž len 43 rokov. On sa však rozhodol, že si zapustením šedivej brady opticky pridá minimálne 20 rokov navyše. Dlhší účes a pilotky na očiach už len dotvorili celkový imidž udržiavaného elegána v dôchodkovom veku. Veď uznajte sami!

On že má LEN
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Chris Pine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu