Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bankomat v Přerove dnes ráno zničil výbuch

Poškodený je nielen bankomat, ale aj vstup do budovy a sú rozbité výklady. Zobraziť galériu (4)
Poškodený je nielen bankomat, ale aj vstup do budovy a sú rozbité výklady.

PŘEROV - Výbuch dnes ráno poškodil bankomat v budove Prioru v Přerove v Českej republike. "Poškodený je nielen bankomat, ale aj vstup do budovy a sú rozbité výklady. Črepy sú rozmetané do vzdialenosti 50 metrov. Rozbitá je aj stávková kancelária, ktorá sa nachádza na prízemí. Rozsah škôd vnútri sme ešte nezistili," doplnila přerovská policajná hovorkyňa.

Polícia prípad vyšetruje ako všeobecné ohrozenie, krádež a poškodzovanie cudzej veci.

Prípadov vlámaní do bankomatov je Olomouckom kraji viac. Naposledy sa bankomat v júni pokúsili ukradnúť neznámi páchatelia z olomouckej predajne Billa. Do obchodu vošli cez výklad osobným autom. Akcia sa im nepodarila a z miesta činu ušli. V máji neznámy páchateľ ukradol bankomat v Konici v Prostějovsku. Odmontoval z neho trezorovú časť a ušiel. V bankomate bolo asi 2,5 milióna korún.

Bankomat sa v marci pokúsil vykradnúť páchateľ na námestí v Lipníku nad Bečvou v Přerovsku. Na otvorenie zlodej použil výbušinu, ale odišel naprázdno. Vlani v decembri v Lutíne v Olomoucku neznámi páchatelia pomocou výbušniny roztrhali bankomat Českej sporiteľne. Bankomat vykradol neznámy páchateť aj v polovici novembra v Uničove v Olomoucku. Odniesol si viac ako dva milióny korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu