Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prezident Svetovej banky nemá na ponožky?

Paul Wolfowitz nosí deravé ponožky
Paul Wolfowitz nosí deravé ponožky

ANKARA - Koho zaujímajú vzťahy medzi Tureckom a Gréckom alebo vyriešenie vraždy turecko-arménskeho novinára? Počas posledných dvoch dní sa tieto problémy v Turecku dostali do úzadia a vystriedala ich téma omnoho zaujímavejšia - ponožky. A to nie hocijaké!

Do centra pozornosti sa dostali ponožky patriace bývalému námestníkovi ministra obrany Spojených štátov, v súčasnosti prezidentovi Svetovej banky Paulovi Wolfowitzovi.

Niekdajší jastrab prezidenta USA podľa agentúry EFE nezaujal Turkov tým, čo povedal, ale naopak, čo nepovedal. Najväčší záujem vyvolali jednoducho diery na Wolfowitzových ponožkách, z ktorých mu vykúkali palce.

Prezident Svetovej banky v nedeľu navštívil turistické miesta v Istanbule a okolí. Oblečený mal tmavomodrý oblek a na nohách mal obuté čierne topánky, ktoré si musel pred vstupom do slávnej Selimovej mešity v meste Edirne (Drinopol) vyzuť.

Diery na ponožkách amerického hosťa neunikli objektívom prítomných fotografov a kameramanov. Odhalené palce na nohách niektorých fotoreportérov zaujali natoľko, že neváhali a vrhli sa na zem, aby získali čo najlepšie zábery dolných končatín vysokopostaveného Američana. Ten si však evidentne nerobil ťažkú hlavu z toho, že jeho ponožky majú „vetranie“.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu