Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prípad stratenej Maddie: Bolo s ňou šesť detí?

Nezvestná Maddie McCannová
Nezvestná Maddie McCannová (Zdroj: ČTK)

PRAIA DA LUZ - Portugalskí vyšetrovatelia v prípade zmiznutého britského dievčatka Madeleine McCann (4) vyšli s novou teóriou - aspoň tak to tvrdí miestna tlač. Podľa polície bolo v čase zmiznutia Maddie s ňou v apartmáne ďalších šesť detí známych McCannovcov.

Jej dvaja súrodenci, vrátane nej, boli navyše pod sedatívami. Rodičia dievčatka to však rozhodne popierajú. S novou teóriou vyrukovala portugalská strana po tom, ako sa prípadu ujal druhý najvyšší policajný dôstojník krajiny Paulo Rebelo. Rodičia Kate a Gerry sú však pobúrení a tvrdenie označili za „úplný odpad“.

Doteraz totiž tvrdili, že v čase zmiznutia bola Maddie v izbe iba s dvojičkami Amelie a Seanom (2). Nová teória však podkopáva ich vierohodnosť. Portugalský denník 24 Horas navyše na základe údajných policajných zistení tvrdí, že všetci traja súrodenci boli pod sedatívami. O zvyšných deťoch, ktoré patrili ostatným britským dovolenkárom v letovisku Praia da Luz, sa však nezmienil.

Osudný apartmán na pobreží regiónu Algarve opäť navštívili detektívi, aby si spravili rekonštrukciu zmiznutia pod Rebelovým vedením. Na základe nových zistení britská polícia požiadala britských turistov, ktorí boli s McCannovcami v Portugalsku, o ich vzorky DNA a odtlačky prstov. Tie by totiž mohli vniesť do zamotaného prípadu viac svetla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu