Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Otec znásilnil 10-mesačného syna!

Václav Kučera pred súdom svoj čin ľutoval.
Václav Kučera pred súdom svoj čin ľutoval. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Otrasný zážitok má za sebou 15-mesačný Davidko z Pelhřimova. Jeho vlastný otec, murár Václav Kučera (21), ho v máji tohto roku znásilnil!

Prípad sa v súčasnosti ocitol pred súdom a Kučerovi hrozí trest 12 rokov väzenia. "Je mi to veľmi ľúto. Vôbec neviem, prečo som to urobil," povedal včera na súde Kučera s tým, že ho to bude sprevádzať celý život.

Davida musel po znásilnení ošetriť lekár, ku ktorému ho odviezol otec so susedom. Až potom sa o celej hrôze dozvedela chlapcova matka, ktorá bola v tom čase u sestry. "Zavolala mi polícia, že zatkli manžela, že mal zneužívať nášho syna," povedala Eva Kučerová. K manželovi vraj necíti nenávisť, ale určite s ním nechce zostať. "Keď sa to stalo, tak som tomu vôbec nemohla uveriť," dodala.

Prečo jeho otec urobil takú ohavnosť zatiaľ nie je jasné. Ani jeho vlastná žena na ňom vraj pedofilné, či homosexuálne sklony nikdy nespozorovala.

Nič podobné vraj juhočeskí policajti zatiaľ nevyšetrovali. Na prípad ihneď uvalili prísne informačné embargo. Podľa polície a susedov ide o sociálne slabú rodinu. Rozsudok nad otcom by mohlli vyniesť už dnes.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu