Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žiadosť o ruku ako z hollywoodskeho filmu: VIDEO Pilot a letuška ukázali svoju lásku, cestujúcim padla sánka!

 Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Repro foto Facebook/LOT Polish Airlines )

KRAKOV - Žiadosť o ruku ako z hollywoodskeho filmu. Aj tak by sa dalo nazvať to, čo sa odohralo počas letu z Varšavy do Krakova na palube lietadla LOT Airlines. Cestujúci si tento let určite zapamätajú do konca života, a tiež jeho hlavní hrdinovia - kapitán Konrad a letuška Paula.

Keď už pasažieri sedeli na svojich miestach, z kokpitu vyšiel kapitán Konrad Hanc. Muž bol nervózny, chvel sa mu hlas a podlamovali nohy, informoval poľský denník Fakt. "Dobré ráno, tu kapitán Konrad Hanc. Rád by som vás privítal na palube lietadla poľskej leteckej spoločnosti LOT. Dnes je na palube tohto lietadla veľmi dôležitá osoba," začal svoj prejav emotívny kapitán.

Žiadosť o ruku ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Repro foto Facebook/LOT Polish Airlines )

Hlas sa mu triasol a z očí mu začali tiecť slzy. Cestujúci na to stuhli. Našťastie však išlo o slzy šťastia. "Pred rokom a pol som v tejto práci stretol najúžasnejšieho človeka, ktorý mi úplne zmenil život," povedal k cestujúcim. Následne ďalšie slová adresoval letuške, ktorá pomáhala pasažierom zapínať pásy. "Si môj najväčší poklad, splnenie mojich najväčších snov," vyznal lásku pilot.

Po tomto priznaní si kľakol a vytiahol obrovskú kyticu kvetov. Pred všetkými cestujúcimi sa opýtal letušky Pauly, či by sa stala jeho manželkou. Šťastná žena prebehla cez celé lietadlo a hodila sa svojmu milému do náručia. Potom sa v lietadle ozval hlasný potlesk cestujúcich. "Povedala áno," povedal k pasažierom kapitán, pričom nezabudol ani na zásnubný prsteň, ktorý navliekol svojej milej na prst. 

Žiadosť o ruku ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Repro foto Facebook/LOT Polish Airlines )

Ako sa ukázalo, pár sa stretol vo vzduchu počas letu do Krakova. Pilot Konrad preto plánoval, že počas cesty do Krakova požiada svoju drahú o ruku. Keď Paula žiadosť o ruku prijala, kapitán sa usmial. "A teraz vás pozývam na let do Krakova," povedala s úsmevom. Veľký stroj sa vzniesol do vzduchu a !na krídlach lásky" bezpečne dorazil do cieľa. Tomu sa povie žiadosť o ruku, čo poviete

Viac o téme: LietadloRomantikaŽiadosť o rukuKrakov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu