Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zuzana Smatanová: Na mužoch ma upúta charizma

Zuzana Smatanová Zobraziť galériu (32)
Zuzana Smatanová

BRATISLAVA - Zuzana Smatanová vydala už svoj tretí album Tabletky odvahy. Ako však poznamenala, jeho vydaním sa jej pracovné povinnosti neskončili.

Oproti Smatanovej predchádzajúcim platniam Entirely Good a Svet mi stúpil na nohu, ktoré jej priniesli veľký úspech a množstvo ocenení, sú všetky nové pesničky len v slovenčine. "Na koncertoch som zistila, že si fakt ľudia chcú spievať, ľahšie si to zapamätajú," vysvetlila mladá hudobníčka. Novú platňu Tabletky odvahy kvôli slovenčine, ale aj textom považuje za svoj najosobnejší album. "Tabletkou odvahy je pre mňa hudba, gitaru chytám, keď mám smutnú náladu. Potrebujem sa vypísať, zbaviť tých pocitov," prezradila speváčka.

Ešte pred piatimi rokmi bola platnou obyvateľkou dedinky Súľov-Hradná neďaleko Bytče. Teraz sa do nej ZUZANA SMATANOVÁ (24) vracia ako spevácka hviezda, ktorej najväčším dôverníkom je stále mama. Brat má už svoju rodinku, nebýva s nami. Vždy sme si dobre rozumeli, hovorí Zuzana. Bol so sestrou aj na turné. Šoféroval dodávku, predával lístky a ona sa tešila, že má poruke oporu v blízkej osobe. Pracuje v penzióne a podľa Zuzany žije bežným rodinným životom. Komu sa teda speváčka zveruje so svojimi radosťami a starosťami?

Nezmenila sa

„Mame, prirodzene. Keď sa vraciam domov, musím sa vyrozprávať najmä s ňou,“ hovorí Zuzana. V rodnej dedinke sa objaví zakaždým, keď má voľno. Inak žije v prenajatom byte v Bratislave. Autogramy vraj od nej doma nik nepýta: „Občas prídu malé deti, ale ostatní nie. Čo ma teší, pretože to svedčí o tom, že ma stále považujú za toho istého človeka. Ktorý s nimi rástol a chodil popod ich okná k babke.“ Teší ju i to, že má ešte svoju detskú izbu. „Zmenila sa, ale je stále moja. Plyšáky vystriedali náramky a štítky z koncertov. Zaplnili už celú stenu. Obrázkové knihy nahradili papiere, faktúry. Dospieva so mnou.“

Deti ešte nechce

Roky utekajú a Zuzana čoraz častejšie stretáva bývalé spolužiačky s kočíkmi. Zatiaľ vraj necíti potrebu nasledovať ich. Majú ešte vôbec nejaké spoločné témy? „Súčasné ani nie. Ony sú upriamené na deti, ja na hudbu.“ A tak spomínajú. Najmä na cesty na diskotéky. „My sme bývali v dedinke Súľov- Hradná a do susedného Súľova sme chodievali tancovať a za partiou chalanov. Dvojkilometrová pešia túra v noci, i v zime, to boli naše piatkové výlety. Hrávali sme biliard, šípky.“

Lásku stále tají?

Balenie chlapcov totiž u Zuzany neprichádzalo do úvahy. „Boli to väčšinou bratranci,“ smeje sa. Na otázku, či už stretla lásku, zabrzdí ako kreslená postavička z animovaného filmu. „Prepáčte, ale toto sú pre mňa také osobné veci, že ich nedám ani na najosobnejší album.“ Zatiaľ Zuzanu, aj vo voľných chvíľach, stretnete všade s kapelou. „Máme sa tak radi, že spolu chceme byť stále,“ tvrdí. Ktovie, možno práve v tomto okruhu sa skrýva tajomný neznámy...

Zuzana Smatanová online odpovedala na vaše otázky na Bleskovkách!


Smatanova online

Rozhovor

10:53:43 - otázka od: quicks Ako si na tom s domácimi prácami? Vysávaš doma, napríklad? samozrejme! dokonca ma to aj bavi! :)

10:54:08 - otázka od: Tomáš Ahoj Zuzka. Si krasna baba, mas krasny hlas, robis super muziku... Co viac dodat :-) Drzim ti palce a prajem vela dalsich uspechov. dakujem! :)

10:54:44 - otázka od: nika kedy budes vystupovat v presove????? zatial neviem, skus pozerat moju stranku, snad sa tam nieco objavi

10:55:37 - otázka od: edo Ahoj, Zuzka. Velmi rad pocuvam tvoje pesnicky a viacere sa mi fakt pacia. Akurat pri - Nekracaj predo mnou – nemozu moje usi prezit natahovanie -a- v slove... na-asledovat. A ostatna pesnicka – Zda sa ze to staci – je podla mna uplna katastrofa. Ten text mal byt asi k uplne inej hudbe, nie ? Natahovanie dlhych slabik tam kde nie su, vacsinou na konci riadku. Mne to trha usi. Okamzite preladzujem inam. dakujem za nazor :)

10:56:13 - otázka od: Bea Ahoj Zuzka, zaregistrovala som tvoje pesničky už dávneješie pred tým ako si sa stala známa a pamätám si ako som si nič iné nepriala na narodeniny ako tvoje prvé CD Entirely Good.Kúpil mi ho môj vtedy 16 r.syn.Nesklamalo ma.Tvoje pesničky ma sprévadzajú v aute aj doma a veľakrát mi pomohli v rôznych životných situáciach.Ostala si milá s skromná ,čo je veľmi dobre.Prajem Ti v živote veľa zdravia a šťastia a aby si ešte dlho spievala také dobré piesne.Bea 40r. dakujem velmi pekne!!!

10:57:08 - otázka od: Ema caves...fakt je pravda, ze si z kysuc???? nie, nie som z kysuc, som z okolia ziliny, presnejsie z kolia sulovskych skal

10:57:53 - otázka od: Lenka Dobry den Zuzka, ako sa mate? Chcela by som sa spytat ci sa venujete aj nejakemu studiu .Chcem vam zaroven popriat vela stastia v zivote . Vasu hudbu si vzdy rada vypocujem a tesim sa na dalsie skladby. dakujem, mam sa fajn. studiu sa zatial nevenujem /ak neratam tomu nahravaciemu :)

10:58:32 - otázka od: marian Ahoj Zuzka, kedy si v sebe nasla hudobne "crievko"? tazko povedat kedy to bolo, pretoze mna hudba bavila uz od detstva, ale intenzivnejsie asi na strednej skole

10:58:58 - otázka od: lojzo Nerozmyslas nad svojou vlastnou rodinkou? Manzel, deticky a taaak? :) zatial nie :)

10:59:58 - otázka od: Jan Tapusik Zuzana, za posledne roky si sa dost vyspievala a Tvoj hlas mi casto pripomina Dolores z Cranberries - nechcela by si skusit aj nieco v inom style ? Pekny den. cranberries som si kedysi spievala doma a velmi rada som tu kapelu pocuvala ... drzim sa melodiky, ktora je mi najprirodzenejsia

11:00:43 - otázka od: Lucia Ahoj Zuzanka, ako sa ti jazdi na swiftovi? :-) je to moc krasne auticko ja ho mam od stredy a spominali predajcovia ze mas aj ty take. :-) mala som take, uz nemam ... :) ale bolo to naozaj vyborne auto!!!

11:01:07 - otázka od: tanica Cau Zuzka,robis velmi dobru hudbu, najviac sa mi paci piesen Tam kde sa dnes neumiera. Dufam,ze este vela takych super piesni zlozis. Prajem vela uspechov... dakujem, budem sa snazit! :)

11:02:00 - otázka od: stano ahoj zuzka na uvod len ze sa mi moooc paci posledny album .a teraz otazka ...nelezie ti uz niekedy na nervy ze sa ta stale pytaju tie iste otazky? napr.ci niekoho mas co planujes dalej a podobne? dakujem za odpoved a prajem vela stastia do buducna caw dakujem, tesim sa, ze sa album paci! zatial tie otazky velmi neriesim, skus sa ma spytat za pat rokov! :)

11:02:28 - otázka od: ildus zuzka, ako ta zvyku doma volat? zvyknu ma volat zuzka, zuzana, zuzi ... klasicky :)

11:03:34 - otázka od: Adriana Ahoj Zuzka,velmi ma potesilo,ze budes na Bleskovkach. Mam velmi rada Tvoju hudbu a velmi sa mi na Tebe paci, ze si sama sebou a na nic sa nehras.Drzim Ti palce,aby sa Ti darilo a aby si i nadalej skladala take super piesne ako doteraz.Ozaj, aky je Tvoj oblubeny spevak-spevacka?Pozdravuje a fandim Ti, pa pa ahoj, dakujem ... mam ich strasne vela, ale momentale mam v aute Dianu Krall - pohodova muzika na cestovanie!!!

11:03:58 - otázka od: robi Cau,Zuzka. Si najlepsia spevacka na Slovensku, nerobis sa ,,celebritou,, len tak dalej. Drzim Ti palce. dakujem! :)

11:05:09 - otázka od: lucina ahoj chcela by som sa ta spytať že čo mam robiť strašne by som chcela by som chcela spievat napriklad ako ty a každy v mojom okoli si mysli že viem spievat a stale mi hovoria prečo som sa neprihlásila do superstar je nejaky iny spôsob ako sa stať speváčkou? skus viacero spevackych sutazi ... hoci regionalnych sutazi!! skratka, co najviac! drzim ti palce!!

11:05:35 - otázka od: Mato Ahoj Zuzka, v podstate ani neviem kto si, len ma zaujala tvoja fotka, takze prezrad, cim sa zivis. Dakujem a posielam pusu na licko ahoj :) zivim sa tym co ma bavi - hudbou! :)

11:05:54 - otázka od: Amino cawes zuzka, co hovoris nato , ze sa za prvy den predalo 20.000 kusov tvojho noveho CD ??...podla mna total, super, najlepsie...a pochvalim sa , ze jedno z nich je moje...xexeee !! :) super, blahozelam! :)

11:06:44 - otázka od: Mirec Ahoj Zuzka!Je pravda ze Dundekovci z Lúk sú tvoja rodina? ano, je to pravda :)

11:07:15 - otázka od: Jano A co Tvoje hudobne vzory Zuzka ? Mas niekoho z Cesko-slovenskej sceny kto Ta za posledny rok oslovil svojou tvorbou ? oslovila ma napr. Komajota - prijemna hudba!

11:07:54 - otázka od: barbora aku hudbu pocuwas??aky styl??? vsetko mozne ... od jazzu, cez folk, pop ... fakt vsetko!

11:08:07 - otázka od: peťa Si normálna a prirodzená, pekne spievas. Držím palce. dakujem! :)

11:09:01 - otázka od: mima Ahoj zuzu s ktorým kolegom z brandže si najviac rozumieš,taká tvoja krvná skupina???vďaka ahoj. napr. Kuly, P. Nagy, Misha, K.Koscova, K. Knechtova ... fuha, je ich viac! :)

11:09:41 - otázka od: Red Devil AHOJ ZUZKA,sledujes 3. seriu slovenskej Superstar? Kto sa ti tam najviac paci? ahoj. videla som zatial snad iba jednu cast ... nedari sa mi to ...

11:10:28 - otázka od: iva Ahoj mas strasne super postavu, nejedavas? alebo co robis aby si bola taka chudunka ahoj ... jedavam a veeela!!! :) to su geny!!! :)

11:11:37 - otázka od: Martin Zuzka ty si strasne krasna baba a miestami sa podobas na Kate Beckinsale :). Brunetka (moj typ), krasne oci, pekny hlas, nadherny usmev a ked to skombinujes, tak ma privadzas do sialenstva :). Prides niekedy teraz do Michaloviec zaspievat? Rad by som si ta vypocul LIVE. dakujem! :) rada pridem, ale fakt zatail neviem kedy ... skus pouzerat moju stranku, snad sa nieco podari! :)

11:12:17 - otázka od: Pa4k Aký muzi sa ti pacia? Pytam sa preto lebo ja by som sa ti rad pacil :) www.pa4k.sk tazko povedat ... charizma ma uputa!

11:17:21 - otázka od: Tinka35 Ahoj zuzka. Si skvelá speváčka a páčia sa mi tvoje pesníčky. Som rada že si sa nezmenila a si taká aká si. Zdravím dedinku pod Súľovskými skalami. Veľmi dobre to tam poznam. Zdraví ťa rodáčka z okolia :-) ahoj, dakujem, pozdravujem! :)

11:17:50 - otázka od: Daniela Ahojky Zuzka, držím Ti palce,Tvoje piesne sa počúvajú aj tu v Srbsku. dakujem, pozdravujem v Srbsku! :)

11:18:29 - otázka od: lienka cawkoo:D co howoris na tretiu seriu superstaaar?? nemam tolko casu sledovat to, videla som zatial len tie vyberove kola, co bolo uz davno!

11:20:01 - otázka od: Vlado caf zuzka... na jednom festivate este pocas soundchecku som zapocul par samplov zo zvukovej banky Spectrasonics Distorted Reality (asi na sampleri Akai). Planujes ich pouzivat castejsie vo svojej muzike? Pravda je taka, ze v poslednom case elektronika coraz viac opusta rockovu hudbu (na rozdiel od napr. 90. rokov), neplanujes tento trend pomoct obratit opacnym smerom? ahoj ... na SR a vobec vo svete mnoho kapiel pouziva tieto sample, takze zatial ich budeme pouzivat, pretoze to dotvara niektore zaujimave zvuky ...

11:20:48 - otázka od: m@Yzi Ahojkie Zuzka!!!Si skvela spevacka a dufam,ze sa ti podari aj za toto CD dostat aspon Aurela :D Pocuj neplanujes nejake specialne duety ???A na akom CD najdem pesnicku co spievate vsetci z Coca Cola Popstar ??? ahoj, dakujem! :) zatial duety neplanujem, ale mala som teraz taku fajn spolupracu so skupinou Cechomor ...

11:21:27 - otázka od: MISO-ZILINA CAV ZUZKA, NEVYDAS SA ZA MNA? :D hm :) dakujem za ponuku, ale zatial sa vydavat nechcem :)

11:22:10 - otázka od: Mirec Hoj Zuzi!Aký máš vzťah so Zdenkou Prednou? ahoj. Zdenka je velmi fajn, obcas sa stretneme niekde na koncerte, alebo v studiu :)

11:22:27 - otázka od: Substance242 Ahoj, tvoj hlas ma z nejakeho dovodu irituje. Co mam robit? :-) Ale ked ta to bavi tak mne je to jedno. tak vidis :)

11:23:56 - otázka od: Marlow Ahoj Zuka! Chcem sa pýtať , či si nezanevrela na maľovanie , po tom hodnotení tzv.odborníka , ktorý študoval kdesi v Taliansku alebo Francúzsku.Mne sa to veľmi páčilo (som len laik).Prajem veľa skvelých pesničiek a krásny život. Neviem o ziadnom hodnoteni nejakeho odbornika, kazdopadne kreslim si pre seba a urcite nikdy na to nezanevriem :)

11:24:39 - otázka od: Sakal Ahoj Zuzka:) Planujes nejake koncertne turne k prilezitosti tvojho noveho albumu?:)Najblizsie plany do buducnosti?Bude este nejaky duet? Dik Pozrdravujem aj zvysok kapely Sakal(Mato) ahoj! turne snad buduci rok ... na jar idem vydat DVD! vdaka, pozdravim!

11:25:03 - otázka od: denis chystas sa bodovat na slaviku?? tak to nikto nemoze vediet :)

11:25:22 - otázka od: ja Ahoj, ja sa Ťa nechcem spýtať nič, len Ťa pozdraviť... príjemný deň ahoj, vdaka, pozdravujem aj ja! :)

11:26:51 - otázka od: MISO-ZILINA ESTE JEDNA VEC, CO HOVORIS NA RYTMUSA S KONTRAFAKTU Ma svoj styl, svoje vyjadrovanie ... trosku ina krvna skupina, ale nevadi mi.

11:27:56 - otázka od: kubiak Ahoj Zuzana.. Máš nejakú vážnu známosť??? :o) nehnevaj sa, na toto ti neodpoviem :)

11:28:44 - otázka od: Juraj ahojky Zuzka, bola si niekde cez leto na dovolenke? ahoj, na dovolenke som nebola, zatial sa ani nechystam ...

11:29:13 - otázka od: zuzana cauky!paci sa ti hudba,aku robi amy winehouse?podla mna je super,mas rada aj ty taky styl?:) ano, paci, je zaujimava! :)

11:30:15 - otázka od: Petula ahoj Zuzka, si velmi sarmantna spevacka, mas charizmu, krasny hlas a tvoje pesnicky posobia ako balzam na dusu. pises si sama aj texty? ak ano co alebo kto ta najviac inspiruje pri pisani? ahoj a nech sa ti dari nadalej ahojk, dakujem! inspiruje ma hocico ... pri poslednom albume moje vnutro ...

11:30:49 - otázka od: TAK nepis ze sa zivys hudbou lebo teba zivia hudbou :-) vdaka sprostym zarabas.... hm :)

11:31:02 - otázka od: nina mas doma niake zvieratko mam doma psa, aj kocura

11:31:41 - otázka od: Ľuboš Ahoj, aký máš názor na rýchlokvasených spevákov zo Super stars? kazdy tam dostane sancu uchytit sa, ale len na kazdom zavisi, ako sa k tomu postavi ...

11:31:53 - otázka od: janette Dobrý deň, Chcela by som sa spýtať, či plánujete ešte napsievať duet s neakou kapelou. zatial naplanujem

11:32:23 - otázka od: Miro Cauky Zuzi!Co vravis na to co spravil tipek z kontrafaktu na aurelovi s ocenenim? mozno ukazal ako si tu cenu vazi :)

11:33:11 - otázka od: Robo Ahoj Zuzi. Neviem či Ťa poteším, no moja malá 4 ročná dcéra si pospevuje len tvoje pesničky a sme veľmi radi, že tvoj nový album je celý slovenský. Najvačší úspech v našej rodine má (zatiaľ) Nekráčaj predo mnou. Veľmi ti fandíme a držíme ti palce!!! Neprídeš tohto roku ešte raz do B. Bystrice? Posledne sme ťa nestihli :-(( ahoj ... posnazim sa a do BB pridem rada! pozdravujem dceru!

11:34:05 - otázka od: peter ahoj zuzanka , som tvoj velky fanusik , len skoda ,ze si mi neodpisala na moje dve otazky , zacinam mat pocit ,ze si namyslena skus este raz, mam tych otazok velmi vela a niektore sa zahrnu tymi dalsimi

11:34:22 - otázka od: Martinxxx Kto je tvojim idolom? uz davno nemam idoly :)

11:34:38 - otázka od: Alena Ahoj Zuzanka, veľmi ti fandím si príjemná, prirodzená baba a čo je najdôležitejšie je tvoj super spev a pesničky držím paste ahoj, dakujem! :)

11:35:11 - otázka od: ebi caw.. jesiin ako torobis ze mas takeee cool vlaskyy... aj ja take cheem:D hm :) vdaka ... snazim sa o ne starat

11:35:48 - otázka od: Janka Ahoj Zuzka, v stredu som si kupila tvoj album a musim povedat, ze aj na prve a aj na druhe pocutie sa mi velmi paci. par pesniciek som poznala uz z koncertneho turne. chcem ta len pozdravit a zazelat ti taku radost zo zivota, aku mam ja, ked pocuvam tvoje pesnicky na vsetkych tvojich troch albumoch :) ahoj :) ahoj, tesi ma, ze sa paci! :)

11:36:41 - otázka od: Zachranca87 Cawky..mas rada Elan? co tak spolocny duet? hmm..si najlepsia spevacka... na Elane som v podstate vyrastala, takze tie ich pesnicky mam rada ... duet zatial neplanujeme :)

11:36:52 - otázka od: neger Ahoj Zuzana, ako sa mas? ahoj, dobre, dakujem!

11:37:06 - otázka od: lubo ahoj zuzka.super muzika.kedy prides vystupovat do filakova? ahoj, dakujem, netusim :)

11:37:21 - otázka od: lucia drzim ty palce super pesnicky mas.pa: vdaka!! :)

11:37:39 - otázka od: simonka ahoj zuzka, si mila holka ale tie vlasy...chcelo by to ostrihat a zosvetlit...neber to v zlom, ale podla mna si to mala lepsie predtym. zivot je zmena :)

11:38:01 - otázka od: John Ahoj...hrávaš počítačové hry ? Máš rada rockovú muziku ? Vďaka.. pocitacove hry nehravam a rockovu muziku mam rada!!

11:39:53 - otázka od: Sakal Mohla by si charakterizovat v kratkosti ako hodnotis svoje predchadzajuce albumy + Tabletky? :)Z noveho albumu ma zatial najviac zaujali pesnicky Vcely a Zda sa ze to staci :) Co taviedlo k napisaniu tychto dvoch skladieb? prvy album bol pre mna fajn odrazovy mostik, na druhom som este niektore veci hladala a na tretom sa poznam najlepsie. K pesnickam Vcely a Zda sa... ma viedol zly den, chcela som najst vychodisko.

11:40:03 - otázka od: Zuzka Ahoj Zuzka, chcem ti len povedat, ze robis fantasticku hudbu. Drzim ti palce, aby sa ti darilo aj nadalej. ahoj, dakujem! :)

11:40:34 - otázka od: teddy pocuj a davas si v iektorom sovojom tracku nejake gitarove soliocko ? alebo mas to aspon v plane? gitarove solicko neplanujem, ale vyhravky si zahram :)

11:41:05 - otázka od: Miso Čau Zuzka. Si super speváčka moja sestra hovorí že textom v tvojich piesňach nerozumieš ani ty sama ale to je jedno mam ťa veľmi rad Drž sa... hm :) neboj sa, rozumiem im najlepsie len ja :)

11:42:06 - otázka od: Jankooo Ahojky ... Ako sa ti spolupracovalo na novom albume? Ktoré pesničky sú tvoje najobľúbenejšie? Si strašne zlatá a držím palce!!! ahoj ... nahravanie albumu je super vec :) najoblubenejsie su Posledne a pevne rozhodnutie, Zda sa, ze to staci, Vzdialenost ...

11:42:40 - otázka od: adr14n nejako si stale bleda... to mas taku pokozku ci malo casu na opalovanie ??? mam taku pokozku a malo casu na opalovanie :)

11:43:08 - otázka od: evčo Zuzka, pripravuješ ešte niečo s Kulym? Veľmi ti držím palce, počúvala by som ťa celý deň :-) s Kulym zatial uz nic ... mozno tak koncert :)

11:43:53 - otázka od: andre young preco stale nosis cierne resp. tmave veci, vyzera to potom ako keby si hrala black metal. :)) mavam take farebne obdobia ty nie? raz hneda, zelena, biela, teraz cierna :)

11:44:25 - otázka od: eva ahoj Zuzi,casto na teba ,myslim,chodili sme spolu na dramaticku na PG-cke(ciernovlaska z cecky)...Drzim ti palce,nech sa ti dari,mam rada tvoje pesnicky. ahoj ... hmmm, lovim v pamati ... snad si spomeniem .. :) dakujem!

11:45:25 - otázka od: Denisa Knaperkova Ahoj chcela by som byt spevacka...poradila by si mi co mam robit aby som bola slavnou ako ty?(mam 11 rokov) tak vela spievaj a skusaj nejake sutaze ... zacni hrat na nejaky nastroj ...

11:46:05 - otázka od: Tom Ahoj Zuzi. Kde chodíš na také skvelé skladby? Mala si zo slohu a hudobnej jednotky? Držím palce. Len tak ďalej. ahoj :) dakujem ...

11:46:22 - otázka od: Miro Ajoj Zuzi.Aku skolu mas vystudovanu? Pedagogicku a Socialnu Akademiu

11:46:44 - otázka od: sefer Ahoj Zuzi, robíš fajn muzičku, ale čo takto zájsť niekedy na kávu alebo džúsik v Trnave? ahoj, dakujem, snad niekedy, ked budem mat viac casu ... :)

11:47:04 - otázka od: gold Ahoj Zuzka, chcem ti popriať veľa pekných piesní a máš rada čokoládu? dakujem ... cokoladu mam rada, jasne!

11:47:33 - otázka od: yaroo Ahoj Zuzka, ako ma asi vyzerat spevak na slovenskej-europskej pop scene aby dokazal niecim zaujat? na to nema nikto sablonu ...

11:49:03 - otázka od: sancop 5 najoblubenejsich SVK kapiel?? desmod, imt smile, hex, komajota, peha

11:49:58 - otázka od: Thomasko Awooooj žužu. Chcem sa ťa spytať ako sa ti pačilo na pegyne v Tr? Aj ja som tam zarezával vtedy ked aj ty. Inač hudbica tvoja super nech sa dari tak ako doteraz:)) ahoj ... :) bolo tam super ... budem mat tento rok stretavku po piatich rokoch, tesim sa :) dakujem!!

11:50:24 - otázka od: M Zuzi , podla mna Ti viac pristane tvoja prirodzena farba vlasov, ako ta cierna. Ale za to pesnicky, ktore robis Ti pristanu vsetky ;) ... vdaka, toto nie je cierna farba, je to hneda :)

11:50:42 - otázka od: buba Ahoj Zuzka chcem ta hlavne pozdravit a zazelat ti este veeeela dobrej muziky, ale samozrejme so slovenskymi textami aj ked pesnicka Angry tie nie je na zahdenie mam ju velmi rada papa ahoj, dakujem!

11:51:04 - otázka od: Muzikanti Ahoj Zuzka, nepamätaš si na kapelu Hoja Dunda, ktora hravala na zabavach u Vas v Sulove??? fiiiha, ale ano :)

11:51:30 - otázka od: me nikdy si netuzila byt ucitelkou?:o) ani velmi nie ... ucitelstvo je poslanie ... ja som to tak necitila

11:51:51 - otázka od: Andrea Ahoj Zuzka, posielame pozdrav z Mosoviec (aj za maminu a cely pedag.zbor z PaSA TR). Velmi Ti fandime a prajeme vela uspechov, nech Ti to i nadalej tak super spieva! Vsetko dobre! dakujem!!! :) pozdravujem!

11:52:51 - otázka od: Braňo AHOJ ! Sever stred.slovenska Ťa pozdravuje!Som rád že v Tvojej kapele je aj Maroš KACHÚT /kedysi aj ATLANTA/.Verím že aj Ty si veriaca ako on a preto s Teba vyžaruje pokoj a radosť.Zostaň taká aká si(aj keď to bude veľmi ťažké).A Tvoja hudba ? Ešte si ma nesklamala a som rád keď ju hocikedy a hocikde počujem.Boh Ťa opatruj ! ahoj, dakujem! :)

11:53:10 - otázka od: martin12 Kedy si zacala s hrou na gitare?Je to ok. hram uz osem rokov

11:53:37 - otázka od: sharka Ahoj Zuzi.Tvoje pesnicky som zacala pocuvat len pred par tyzdnami a veeeelmi sa mi zapacili,niektore viac,niektore menej.Dost casto si ich pospevujem jedneho dna ked budem velkaaa tak by som si chcela s tebou zaspievat :) ..prajem vela uspechou :) dakujem, drzim palce! :)

11:54:18 - otázka od: Zuzana Ahoj Zuzka, si krasna a mas talent, robis hudbu, ktora je krasna....trosku ti zavidim :) ale zaroven drzim palce, aby tej hudby bolo co najviac. Zaujimalo by ma, ci z tej spoluprace s Cechomorom vzniklo nieco "konkretne", co by sa dalo niekde vypocut. Dakujem dakujem :) vznikla z toho pesnicka na ich vianocny album, ktory coskoro vyjde!

11:54:36 - otázka od: Jano Skusim este raz. Co si na sebe najviac Zuzka ceni ? priatelskost a rozvahu :)

11:54:54 - otázka od: Les mas rada zeny ? ako to myslis? :)

11:55:06 - otázka od: Ivonka Chcela by som Ta len pozdravit a zazelat v zivote vela uspechov a stastia. dakujem, pozdravujem :)

11:55:39 - otázka od: Joey Gazelle Ahoj Zuzka. Pozdravujem. Preco nosis take uhladene vlasy? S vlnitymi si vyzerala lepsie a aj ti lepsie pristali. Vdaka za odpoved ahoj ... moje prirodzene vlasy su rovne ... :)

11:56:19 - otázka od: Mirec Hoj Zuzi!Chodila si na pedagogicku to uz som vycital:) a kam to? do Turcianskych Teplic

11:56:56 - otázka od: Linda ahoj Zuzi...takze vsetky tvoje pesnicky mam uz velakrat presievane...hladal som aj texty na internete...a doma som spievala.. :D...robis v pohode hudbu a rada si ta vypocujem...snaaad dojdes niekody zas aj do Kezmarku..papa...drz sa... :) vdaka

11:57:39 - otázka od: Katka čo máś dnes ešte v pláne? este rozhovory, fotenie ... a zajtra koncert :)

11:58:09 - otázka od: Peto Chcem sa ta spýtať ze keby si nebola spevacka co bi si robila cim by si sa zivila.? este by som urcite studovala, stale na to myslim ...

11:59:15 - otázka od: xen ahoj, aky ma byt podla teba spravny chlap? mal by vediet zenu pocuvat a byt tolerantny, mal by mat zmysel pre humor ...

11:59:41 - otázka od: Hanka Videla som Tvoju stužkovú a už tam perfektne spievaš. Pamätáš sa ešte? :))))

12:00:05 - otázka od: Marcela Zuzka, ako sa Vám pačilo v Laně v Taliansku? super! :)

12:01:27 - otázka od: miska jee boze zuzka si super spevacka :) ze fakt ty si na slovenskej popovej scene jedna z najuznavanejsich spevacok :) nechystas nejake koncerty v kosiciach? :) bola som v opitme ked si bola v KE no parada :) nemam slov mooja :D ahoj dakujem! :) zase raz pridem, urcite!! DAKUJEM VAM ZA VASE OTAZKY, BOLO MI S VAMI VELMI PRIJEMNE!! :) PRAJEM VAM ESTE PEKNY ZVYSOK DNA!! :) ZUZANA ;)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu