Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na sviatky sa pripravujú aj tehulky: Z brušiek majú kraslice

Košické budúce mamy si zmenili svoje brušká na živé kraslice. Zľava: Ľudmila (28), Andrea (27), Zuzana (25), Ľubka (28)  a Zuzana (26). Zobraziť galériu (3)
Košické budúce mamy si zmenili svoje brušká na živé kraslice. Zľava: Ľudmila (28), Andrea (27), Zuzana (25), Ľubka (28) a Zuzana (26). (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Žlto-červené slniečka či okaté strapaté tváričky sa usmievali z brušiek budúcich mamičiek. Svojim ratolestiam, ktoré nosia pod srdiečkom, chcú pripraviť pekné veľkonočné sviatky. A tak nelenili, vytiahli vodové farbičky a s láskou svoje brušká pomaľovali. Budúce mamičky sa v Košiciach stretávajú pravidelne.

Spoločne cvičia, odovzdávajú si rady a spoločne prežívajú radosť s príchodom ich potomstva. „Neviem, čo to bude. Len nech je to zdravé a také veselé a usmiate ako slniečko namaľované na mojom brušku,“ tvrdí Košičanka Ľubka (28), ktorá čaká v máji svoje prvé dieťatko. A keďže vedia, že bábätká všetko cítia a prežívajú spolu s maminou, tak sa rozhodli urobiť im netradičnú Veľkú noc a svoje brušká si pomaľovali ako kraslice.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu