Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nespratník Maiga: Zase jazdí bez prilby!

 Ibrahim Maiga Zobraziť galériu (11)
Ibrahim Maiga

BRATISLAVA - Asi sa už nikdy nepolepší! Zabávač a herec Ibrahim Maiga (42) sa v pondelok večer preháňal po bratislavských uliciach na rýchlej motorke bez prilby a povinného výstroja! Ani po viacerých potýčkach s políciou nedostal rozum a opäť hazarduje s vlastným zdravím! Ibi, kedy sa už spamätáš a začneš dodržiavať predpisy?

„Nemám takú prilbu, akú som pôvodne chcel. Objednával som si ju, ale ešte neprišla. A nejaký črep si na hlavu nedám, tak radšej nenosím nič,“ vysvetľuje po svojom hazardnú jazdu na motocykli obľúbená „čierna bača“. Známeho speváka v pondelok večer odfotografoval fotoreportér Nového Času pri riskantnej jazde po bratislavskom Novom moste. Ibi predpisy porušuje aj napriek tomu, že polícia naňho striehne a pravidelne dostáva pokuty. „Za posledný týždeň, čo jazdím na motorke, som platil pokutu trikrát,“ smeje sa populárny zabávač. „Stále ma to vyjde lacnejšie ako auto. Benzín, parkovanie, to ide strašne do peňazí a je to nepraktické. Preto mám novú motorku,“ vraví pyšne „čierna bača“. Ibiho silný skúter Yuki má aj rádio a mp3, ale čo je najdôležitejšie, „môžem sa na ňom opaľovať“, smeje sa najznámejší farebný Slovák.
Ibiho incidenty

- V máji 2002 sa Ibi viezol na skútri s hereckou kolegyňou Mirkou Partlovou. Na križovatke však mladá herečka omylom pridala plyn a takmer došlo k tragédii. Hoci ona vyviazla z nehody len so škrabancami, Maiga musel podstúpiť niekoľko operácií.

- Presne o štyri roky neskôr - začiatkom mája 2006 - sa Ibimu podarilo vyrobiť podobný trapas, keď na predvolebnom mítingu politickej strany jazdil zase bez prilby na hlave a nemal pri sebe ani preukaz totožnosti...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu