Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exnevesta Vadkertiová a Papula z Mojsejovcov sa pobili

Marianna Vadkertiová tvrdí, že Papula ju zbil. Zobraziť galériu (2)
Marianna Vadkertiová tvrdí, že Papula ju zbil.

HALIČ - Z dobročinnej akcie v Haliči (okr. Lučenec) sa stala riadna kovbojka. A jej účastníkmi boli najkontroverznejšie hviezdy dvoch markizáckych reality show. Mário Papula Hrbas (33) z Mojsejovcov a exnevesta pre milionára Marianna Vadkertiová (23) sa najskôr v slovnej prestrelke navzájom pourážali a neskôr prišlo aj na facky. A celý incident už majú v rukách muži zákona. Čo sa medzi nimi v Haliči vlastne stalo?

"Papula ma najskôr slovne pourážal, potom na mňa aj zaútočil a musela som vyhľadať lekársku pomoc," tvrdí kontroverzná rodáčka z Dvorov nad Žitavou. Exfinalista z Mojsejovcov však o fyzickom útoku na ňu nechce ani počuť. Priznáva, že sa nechal slovne vyprovokovať a počastoval ju rôznymi "vyberanými" slovami, no obeťou útoku sa vraj stal on. "Celý čas do mňa rýpala a ja som sa nechal vyprovokovať. Mala vypité a ja som jej na to skočil. Povedal som jej zopár nepekných vecí, čo ju rozzúrilo. Dala mi asi dve facky a sotila ma zo schodov. A mám na to aj svedkov," bráni sa Papula. Jeho slová potvrdil aj exfinalista ďalšej markizáckej šou Big Brother-Súboj Boris Prihradský. "Dvakrát ho sotila zo schodov a vyhrážala sa mu fyzickou likvidáciou. Navyše ho ešte obliala nejakým nápojom."

Podľa svedkov Marianna po incidente zastavila sanitku, ktorá šla okolo a dala sa odviezť na ošetrenie. Následne na to navštívila políciu, kde na Papulu podala trestné oznámenie. "Mladá žena tvrdí, že Marián H. Ju udrel po tvári v reštaurácii v Haliči. On hovorí, že s Marianou V. mal iba verbálny konflikt, ale fyzicky ju nenapadol. Polícia prípad preveruje," povedala zástupkyňa banskobystrickej policajnej hovorkyne Petra Babulicová. Mariana je o svojej pravde presvedčená a tvrdí, že Papula jej spôsobil tržnú ranu nad obočím a monokel. Novému Času však dôkaz predviesť odmietla. Napriek tomu, že ju redaktor navštívil priamo v Dvoroch nad Žitavou, ani nevyšla z domu. Kto z nich dvoch má teda pravdu, a kto klame, dokáže až policajné vyšetrovanie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu