Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Britney Spears: Porodila skôr, aby zostala krásna!

Britney krátko pred pôrodom Zobraziť galériu (13)
Britney krátko pred pôrodom

LOS ANGELES - Malý Sean Preston má bračeka! Aj keď riadny termín pôrodu mal byť až v októbri, druhý syn speváčky Britney Spears (24) a jej manžela Kevina Federlina (28) prišiel na svet už v utorok v noci cisárskym rezom. Britney si údajne vybrala tento spôsob pôrodu z kozmetických dôvodov.

Britney údajne porodila cisárskym rezom približne o štyri týždne skôr pred termínom, aby sa jej zbytočne nenatiahla koža na brušku. Vo svete slávnych a bohatých je to údajne bežná vec. Z kozmetických dôvodov sa pôrod vyvolá skôr, pretože jemná koža na brušku sa najviac napína práve počas posledného - deviateho mesiaca tehotenstva. Predčasným pôrodom sa zabráni vytvoreniu neželaných strií. A popová princezná musí zostať krásna!

Britney do poslednej chvíle miatla verejnosť tým, že nechala kolovať fámy o očakávanej dcérke. Dokonca mala pre dievčatko údajne už aj vybrané meno - Jamilyn, čo je zloženina mien jej otca Jamieho a matky Lynne. V losangeleskej nemocnici však v utorok o druhej v noci miestneho času priviedla na svet chlapčeka. „Vytiahnite cigary! Máme v dome ďalšieho chlapa!“ Takúto esemesku poslal pyšný ocko Kevin svojim blízkym, informoval ako prvý americký týždenník US Weekly. Šťastnú novinu už potvrdil aj speváčkin otec Jamie, ktorý spolu so speváčkinou matkou prišli dcéru do nemocnice povzbudiť. Podľa jeho slov je všetko v najlepšom poriadku. Speváčka svojho druhého syna porodila predčasne zámerne. Chcela si totiž zachovať napnutú pokožku na bruchu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu