Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exnevesta Nedová si údajne užíva luxus a drahé dovolenky

Veronika Nedová Zobraziť galériu (9)
Veronika Nedová

BRATISLAVA - Vždy pôsobila skromne a nenápadne. Po skončení markizáckej šou Nevesta pre milionára si však jej víťazka Veronika Nedová (23) začala užívať. Podľa ostatných exneviest si kupuje drahé oblečenie, podniká luxusné dovolenky a na nedostatok peňazí sa už nesťažuje. Napriek tomu, že oficiálne od Markízy dostala iba náhradu ušlej mzdy, t. j. 6 900 korún za každý mesiac nakrúcania, niektorým z exneviest sa jej súčasný veľkolepý životný štýl nepozdáva. Odkedy si mladá študentka môže dovoliť takýto luxus? Vari ju naozaj vtedy neoficiálne „zahojila“ Markíza?

Veronika bola už od začiatku Nevesty pre milionára tŕňom v oku ostatným exnevestám. Niektoré si mysleli, že ju do šou nasadila samotná Markíza, iné boli presvedčené, že Veronika a milionár Jan Novotný sa už dávno poznajú a pred ostatnými hrajú len dobre nacvičenú frašku. Divácke sympatie však boli aj napriek tomu na strane naoko skromnej dievčiny. Tie stratila, až keď sa prevalilo, že účinkovanie vo veľkolepej finálovej časti podmienila miliónom korún na svojom konte. „Povedala mi, že počas šou mala určité výdavky, a tak by chcela, aby sme jej zaplatili. Rátala som, že si vypýta takých desať, možno dvadsaťtisíc, ak je nenažratá. Povedala mi však, že chce aspoň milión. Inak vraj nepríde na nakrúcanie,“ prezradila vtedy šokovaná dramaturgička Gabriela Drobová. No hoci ju Drobová verejne potupila pred národom, Veronika sa odmlčala. A od tej chvíle si začala podozrivo užívať. Medzi jej bývalými sokyňami panuje názor, že jej vtedy televízia zalepila ústa peniazmi.

„Veronika sa rada dobre oblieka a stále si kupuje niečo nové. A všetko má z drahých butikov. Vždy rozprávala, že pochádza z chudobnej rodiny, ale teraz to tak nevyzerá,“ rozhorčuje sa jedna z jej bývalých rivaliek zo šou. „Zdá sa, že peňazí má poriadne veľa. Veď aj teraz odcestovala dovolenkovať na Ibizu a zobrala aj mamu so sestrou. Ktovie, či jej Markíza naozaj nezaplatila len preto, aby ju umlčala,“ domnieva sa ďalšia z bývalých bojovníčok o srdce Jana Novotného. Alebo ju predsa len Markíza vtedy umlčala peniazmi? „Podľa mojich informácií Veronika Nedová žiadne iné peniaze okrem ušlej mzdy od Markízy nedostala,“ vyjadrila sa hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Nový Čas chcel dať priestor na vyjadrenie aj Veronike, jej telefón je však nedostupný. Užíva si predsa dovolenku na Ibize...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu